SrtTrail.txt hatası

Inperiance

Hectopat
Arkadaş laptoptan memnun kalmadığı için bugün FreeDOS yapıp iade edecekti. USB ile Windows 11 yükleme yapar gibi disk kısmına geldik C'yi “format Partition ” yaptıktan sonra halloldu sandık ama SrtTrail hatası almaya başladık. Tekrardan Windows 11'i kuramıyoruz bile. %10'a geliyor sonra aynı hata ekranı. Geri verelim derken laptopu çöp mü ettik? Benzer hata alanlar hep çözmüş biz halledemedik. Acaba USB hazırlarken MBR seçmedik diye mi oldu?

Dosya Ekleri

• IMG_0438.jpeg
    IMG_0438.jpeg
    235,4 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_0437.jpeg
    IMG_0437.jpeg
    228,1 KB · Görüntüleme: 47
Arkadaş laptoptan memnun kalmadığı için bugün FreeDOS yapıp iade edecekti. USB ile Windows 11 yükleme yapar gibi disk kısmına geldik C'yi “format Partition ” yaptıktan sonra halloldu sandık ama SrtTrail hatası almaya başladık. Tekrardan Windows 11'i kuramıyoruz bile. %10'a geliyor sonra aynı hata ekranı. Geri verelim derken laptopu çöp mü ettik? Benzer hata alanlar hep çözmüş biz halledemedik. Acaba USB hazırlarken MBR seçmedik diye mi oldu?
Laptop'takı herşeyi silmek mi istiyorsunuz? O zaman ilk fotograftaki tüm diskleri seçip sil yapmaniz lazım.

Bilgisayar büyük ihtimal GPT'dir.

Laptop'takı her şeyi silmek mi istiyorsunuz? O zaman ilk fotograftaki tüm diskleri seçip sil yapmaniz lazım.

Bilgisayar büyük ihtimal GPT'dir.

Bu hatayı alınca tekrar Windows 11'i kurmak istedik ama ne FreeDOS yapabildik ne Windows 11'i kurabildik. USB ile Windows'u kuramıyoruz bu hata geliyor.

İşlem öncesi GPT olduğuna bakmıştım ama hata gelince acaba mı diye sorguladım.

Bu hatayı alınca tekrar Windows 11'i kurmak istedik ama ne FreeDOS yapabildik ne Windows 11'i kurabildik. USB ile Windows'u kuramıyoruz bu hata geliyor.

İşlem öncesi GPT olduğuna bakmıştım ama hata gelince acaba mı diye sorguladım.
Tüm diskleri ve bölümlerini seçip sil deyin sonra da FreeDos tam ne olduğunu bilmiyorum ama onu kurun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı