SS Arctis 3 2019 vs Razer Kraken X

Feariell

Hectopat
Öncelikle herkese merhaba, 350TL bütçe ile oyuncu kulaklığı almak istiyorum ve önümde iki seçenek var; ikisi de aynı fiyatta (330TL) SS Arctis 3 2019 veya Razer Kraken X. Genellikle LOL, R6 ve GTA 5 oynarım ve ne oynarsam oynayayım illaha arkada müzik çalar, bu nedenle müzik ve ses performansı benim için önemli, aktif olarak PC'de ve mobilde JBL C100Sı kullanıyorum ve kablo kısalığı nedeniyle PC'de sorun çıkarıyor. Daha ucuza olacaksa illaha 7.1 olmasına gerek yok, müzik performansı iyi oyunlarda da ses kasmada beni üzmeyecek her kulaklık tavsiyesine açığım. Şimdiden teşekkürler :) .
Not: Kendi elinde kalmış ürününü pazarlamaya çalışanlar lütfen hiç yorum yazmayın.

7.1 zaten sanal pazarlamadan başka bir şey değil.

Corsair HS50 modleline bakabilirsiniz.
Yorumunuz için teşekkürler, HS50 gerek tasarım gerek yorumlarda bahsedilen ses kalitesi olarak ilgimi çekti ve özellikle mikrofonunun çıkması benim için çok büyük bir artı. HS50'yi biraz daha araştırıp almayı düşünüyorum başka tavsiyesi olanlarda yazarsa çok güzel olacak :)
Corsair HS50'yi QP Bilişim'den 270tl'ye sipariş ettim, elime ulaşınca düşüncelerimi merak edenler için buraya yazacağım.
HS50 almak isteyen arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilir, ses kalitesi gayet güzel özellikle müzik kalitesi efsane, kulak üstü kulaklıklarla müzik dinlemekten nefret eden beni bile kulak üstüne sevdirdi, üst yastığı gayet rahat kulağımı tam çevreliyor almanızı öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı