SS Arctis Nova 7 Wireless vs Razer Kraken V3 Pro

Yaklaşık 2 aydır SS Nova 7 kullanıyorum şunu söylemeliyimki oyunlar için ses kalitesinde yeni bi çağ açmışlar. Üstelik yazılımı piyasadaki en gelişmiş kulaklık yazılımı herşeyi ayarlayabiliyosun. Her oyuna özel ses modları var.

Yaklaşık 2 aydır SS nova 7 kullanıyorum şunu söylemeliyimki oyunlar için ses kalitesinde yeni bir çağ açmışlar. Üstelik yazılımı piyasadaki en gelişmiş kulaklık yazılımı her şeyi ayarlayabiliyosun. Her oyuna özel ses modları var.

Bağlantısı Type-C ile mi yapılıyor? Dönüştürücü kullanabiliyor muyuz?

Yaklaşık 2 aydır SS nova 7 kullanıyorum şunu söylemeliyimki oyunlar için ses kalitesinde yeni bir çağ açmışlar. Üstelik yazılımı piyasadaki en gelişmiş kulaklık yazılımı her şeyi ayarlayabiliyosun. Her oyuna özel ses modları var.

Bankada.

Hocam nova 7 kullanan arkadaşa sormuştum. Kulaklığı Type-C olmadan bağlayabiliyor muyuz merak ediyorum.

Evet.

Arkadaşlar ben de tercihimi SS Nova 7 Wireless’tan yana kullandım ama sağ kulaklıkta bas sesinde cızırtı ve dip ses sorunu yaşıyorum.

İki farklı laptopa çeşitli bağlantı alternatifleri denedim. Sizde böyle bir durum oldu mu?

Arkadaşlar ben de tercihimi SS nova 7 Wireless'tan yana kullandım ama sağ kulaklıkta bas sesinde cızırtı ve dip ses sorunu yaşıyorum.

İki farklı laptopa çeşitli bağlantı alternatifleri denedim. Sizde böyle bir durum oldu mu?

Bu kadar problemli bir kulaklık hâlâ önerebiliyorsun kendinle çelişiyorsun.

Kendi içinden dönüştürücü çıkıyor.

İkisinde kutudan çıkıyor

Bu kadar problemli bir kulaklık hâlâ önerebiliyorsun kendinle çelişiyorsun.

Kendi içinden dönüştürücü çıkıyor.

İkisinde kutudan çıkıyor
Mesajımı yanlış anlamışsın. Öneri olarak yazmadım, senin konundan önce satın aldım; bundan yola çıkarak tercihimi bu yönde kullandım dedim. Sen yanlış anlamışsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı