SS Arctis Pro Wireless alınır mı?

Doğukan Ürker

Megapat
Yer
Albuquerque
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, 1 hafta önce SS Arctis 7 aldım ama bağzen cızırtı problemi oluyor. İade edip Arctis Pro Wireless almayı düşünüyorum. Duyduğum kadarıyla iyi bir kulaklık sizce alınır mı, aynı fiyata daha iyisi var mıdır?

Sanırsam yaşadığınız sizin ürüne özel. Direk değişim isteyedebilirsiniz. Yeni gelen üründe böyle bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. İade istemeye kararlıysanız alternatif olarak bu modelleri öneririm:

1700 TL'ye satılan Arctis Pro Hi-Res'ten bahsediyorsanız 2018 veya 2019 model gibi duruyor ancak emin olamadım.

Batarya'yı şarjör gibi değiştirme olayı çok hoş, ses kalitesi sanırım gürültü engellemeyi kapatınca daha da güzel oluyordu, alırsanız dikkat edin. Rahatlık, ses, kalite anlamından gayet iyi bir kulaklık fakat fiyatı uçuk. Eğer bütçeniz varsa elbette harika bir kulaklıktır.

@Doğukan Ürker iyi günler dilerim, kulaklık iade konusu için despec Türkiye servisine kocaeline yollamanız gerekmektedir.

Kendileri SteelSeries yetkili servisidir, ürün arıza tamir değişim ve iade için bu firma size gerekli bilgileri verecektir.

Teklos çağrı merkezi ile görüşüp iletişime geçiniz ve sorunlu ürün hakkında bilgi verip yardımcı olmalarını isteyiniz.

Arctis Pro Wireless hakkında tecrübelerimi anlatmam gerekirse, ilk başta pek çok platforma uyumlu gerekli sertifikaları vardır.

Kulaklığın kendisi ve üretiliş amacına gelirsek, ses konusunda oyunlar için tasarlanmıştır ve iyi optimize edilmiş bir kulaklık, mikrofonu zaten üst seviye olduğu için kendi klasında kablosuz kulaklıklara göre daha kaliteli sesinizin karşı tarafa gittiğini anlarsınız.

Müzik konusuna gelirsek kulaklık oyun amacı ve konfor için üretildiğinden, sesleri dengeli olması için çaba gösterilmiş ve aşırı bas istiyorum veya aşırı şunu istiyorum diye alırsanız pek istediğinizi vermez, ama bu demek değil ki müzikte kötü hayır kesinlikle keyifli müzik dinlersiniz.

Konfor olarak söylemek gerekirse, zaten SteelSeries alanların pek çok insanların yorumlarına bakarsanız konforu için aldıklarını söyleyeceklerdir. Yabancı alışveriş sitelerine bakın, ve yazan yorumları çevirileri inceleyiniz ne demek istediğimi anlayacaksınızdır.

Son olarak zaten kablosuz kulaklık kullanan, ve tecrübe etmiş birisi olan size şu cümleleri söylememe gerek yok ama yine belirtmek isterim.

Kablosuz kulaklıktan kablolu kulaklık performansı beklemeyin, çünkü kablosuz veri aktarımı için gerekli olan teknolojinin bir sınırı var, ve bu dengeyi iyi kurmak için bazı özellikleri daha az olarak piyasaya sürer üretici firmalar, çünkü modele göre fiyat farkı ve barındırdığı özellikler birbirinden farklıdır.

Merhaba, 1 hafta önce SS Arctis 7 aldım ama bağzen cızırtı problemi oluyor. İade edip Arctis Pro Wireless almayı düşünüyorum. Duyduğum kadarıyla iyi bir kulaklık sizce alınır mı, aynı fiyata daha iyisi var mıdır?

Hocam alınır rahat, bir sürü ödülü var clear cast mikrofonu var 40mm sürücü ile 40000KHZ veriyor pili de değiştiriliyor isterseniz kapakları ve kafa bandını değiştiriliyor hires ses sertifikasi var.

Yüksek çözünürlüklü ses sertifikası sadece kablolu olan modelde var. SS'nin kendi sitesinde de bunu belirtiyor. Pro Wireless'ın içinde Yüksek çözünürlüklü sürücüler var fakat etkin değil. Yanlışım varsa düzeltin.

Batarya'yı şarjör gibi değiştirme olayı çok hoş, ses kalitesi sanırım gürültü engellemeyi kapatınca daha da güzel oluyordu, alırsanız dikkat edin. Rahatlık, ses, kalite anlamından gayet iyi bir kulaklık fakat fiyatı uçuk. Eğer bütçeniz varsa elbette harika bir kulaklıktır.
Gürültü engellemeyi nasıl kapatabiliyoruz ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı