SteelSeries Arctis Pro Wireless alınır mı?

• Konuyu başlatan arkhu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2.839
Asla alınmaz 2 gün önce aldım white noise yani dip ses problemi var ve hepsinde kronikmiş bundan önce Arctis 5 kullandım onda öyle bir problem yoktu İtopya'ya iade için göndereceğim pek kabul edeceklerini sanmıyorum ama ederlerse Arctis Nova 7 alacağım.

Derdinizi seveyim. BİM kulaklığı çalışıyor diye seviniyorum.

Nova 7'yi kötüleyenler de vardı oldukça. Şimdi sen profesyonel Fortnite oyuncusu olup Valorant da oynuyorsun. Tecrüben var şahsen. Valorant'taki ayak seslerini iyi duymak istiyorum. Sadece sol ve sağ ayarlaması değil, geniş bir mesafe aralığı istiyorum yani adamın ne kadar uzağımda nerede olduğunu, adım adım geliyor mu mesafesini anlamak istiyorum. Nova 7 Wireless karşılar mı sence bunu

Karşılıyor dostum sonuçta 6K para veriyorsun bu kulaklığa az para değil kullanırsın beklentini karşılamazsa iade edersin bu kadar basit veya deneyimleyebileceğin bir arkadaşında varsa denemeni tavsiye ederim ergonomi olarak her kafa tipine olmayabilir dikkatli olmak lazım alırken en iyisi test edip almanız.

Karşılıyor dostum sonuçta 6K para veriyorsun bu kulaklığa az para değil kullanırsın beklentini karşılamazsa iade edersin bu kadar basit veya deneyimleyebileceğin bir arkadaşında varsa denemeni tavsiye ederim ergonomi olarak her kafa tipine olmayabilir dikkatli olmak lazım alırken en iyisi test edip almanız.
İade alan yerler neresi acaba ? Amazon mu

Derdinizi seveyim. BİM kulaklığı çalışıyor diye seviniyorum.

Bir kulaklığa 60-100 TL versem bende sevinirim gel gelelim bir kulaklığa 8K verdiğinde iş değişiyor doğal olarak bir kulaklığa 8 bin TL verdiğinde her şey on numara olsun istiyorsun bu mantıkla bakman lazım tabii anlaman içinde böyle bir para verip böyle bir kulaklık deneyimlemen lazım ;)

İade alan yerler neresi acaba? Amazon mu?

Vallahi İtopya normalde hijyenden zor iade ediyor ama kronik bir sorunsa edilebilir tabii ki yine de kesin değil çünkü bende iade ederken zorlandım onun dışında Amazon iade konusunda çok iyidir ama kulaklık falan diye yine etmeyebilir bir fikrim yok.

Merhaba. Bende bu ürünü almayı düşünüyordum. Rtings'te ki karşılaştırmalara baktığımda bu fiyat bandında en iyisi bu kulaklık gibi duruyor. Ses testlerinde vs olsun epey bir inceledim. Lakin Türk kullanıcılar da bu kulaklığa tam tersi bir muamele çekildiğini gördüm. Kulaklığı henüz almadım, yarın sipariş verecektim. Dedim sipariş vermeden önce bi forumlara bakayım neler diyorlar diye. Bu ve benzer paylaşımları görünce bi geri adım atmadım değil.

Merhaba. Bende bu ürünü almayı düşünüyordum. Rtings'te ki karşılaştırmalara baktığımda bu fiyat bandında en iyisi bu kulaklık gibi duruyor. Ses testlerinde vs olsun epey bir inceledim. Lakin Türk kullanıcılar da bu kulaklığa tam tersi bir muamele çekildiğini gördüm. Kulaklığı henüz almadım, yarın sipariş verecektim. Dedim sipariş vermeden önce bir forumlara bakayım neler diyorlar diye. Bu ve benzer paylaşımları görünce bir geri adım atmadım değil.

Hocam Arctis Pro Wireless'ten bahsediyorsan aldım kullandım iade ettim iyi ve kötü yanları var ilk olarak iyi yanları Arctis konforu ve kalitesi ve şarj konusunda hiçbir sıkıntı çekmemiştim 2 tane batarya olduğu için çıkar tak yapabiliyorsun ama gel gelelim kötü yanına tabii ki görecelidir ama bana göre acayip bir white noise var yani dip ses kulaklık boştayken bir şey açık değilken arkadan tınlama sesi geliyor ve eğer dikkatli dinlersen rahatsız etmeye başlıyor fakat oyun oynarken çok hissedilmiyor diğer kötü yanı da mikron kalitesi çok ta iyi değil yani iyi ama fiyatının altında diyebilirim ben iade edip Arctis Nova 7 aldım 6 ay önce ve çok memnunum hiçbir sıkıntısı yok rahat hafif kulak ağrıtmıyor ses kalitesi aynı Pro Wireless ile bununda kötü yanı yine mikrofonu çok ta iyi değil ve mikrofonu yuvasından çıkarmadan kullanırsan yankı yapabiliyor onun dışında Arctis Nova 7'yi öneririm umarım yardımcı olabilmişimdir.

Hocam Arctis Pro Wireless'ten bahsediyorsan aldım kullandım iade ettim iyi ve kötü yanları var ilk olarak iyi yanları Arctis konforu ve kalitesi ve şarj konusunda hiçbir sıkıntı çekmemiştim 2 tane batarya olduğu için çıkar tak yapabiliyorsun ama gel gelelim kötü yanına tabii ki görecelidir ama bana göre acayip bir white noise var yani dip ses kulaklık boştayken bir şey açık değilken arkadan tınlama sesi geliyor ve eğer dikkatli dinlersen rahatsız etmeye başlıyor fakat oyun oynarken çok hissedilmiyor diğer kötü yanı da mikron kalitesi çok ta iyi değil yani iyi ama fiyatının altında diyebilirim ben iade edip Arctis Nova 7 aldım 6 ay önce ve çok memnunum hiçbir sıkıntısı yok rahat hafif kulak ağrıtmıyor ses kalitesi aynı Pro Wireless ile bununda kötü yanı yine mikrofonu çok ta iyi değil ve mikrofonu yuvasından çıkarmadan kullanırsan yankı yapabiliyor onun dışında Arctis Nova 7'yi öneririm umarım yardımcı olabilmişimdir.
Teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için. 8-8500 civarında kulaklık bakıyorum. Bir arkadaşım Nova serilerini beğenmediğini midlerinin kötü basslarının iyi olduğunu söylemişti. Ben mikrofonun kalitesine önem veriyorum. Bu yeni çıkan Alienware marka kulaklıklar çok hoş duruyor pek inceleme de yok kör alış yapmakta istemiyorum birkaç yabancı kaynakta mikrofonun kötü olduğu yorumunu gördüm. Arctis Pro + Gamedac olan ile Arctis Pro Wireless arasında ciddi fiyat farkı var ve Rtings te ki noise seslerine baktığımda Arctis Pro Wireless ın daha temiz olduğunu gördüm diğerine nazaran. Ben Kick platformunda mmorpg tabanlı yayınlar açmak istiyorum ve genelde pencerelerim hep açıktır. Sürekli arabalar tırlar geçiyor veya odama aile fertlerimin geldiği oluyor. Bu sesleri önlemek istiyorum ve bu fiyat bandında bunu çözebilecek pek bir kulaklık görmedim. 12k ya çıksam evet var yine SteelSeries in Arctic serisinden bir kulaklıktı arkadaşta vardı ve dün özelliklerini gösterdi telefondan müzik açtı mikrofona yanaştırdı ve uygulamasından noise önleyiciyi fulledi ne konuşurken müzik sesi geliyordu ne de normalde, hiçbir şekilde sesi almıyordum çok güzeldi ve güncel Gamedac içinde geliyor. Lakin fiyatı epey pahalı geldiği için onu alamayacağım. Ben Cs2, Valorant türü fps veya battleroyale çok oynamam oynarsamda BF5, Warzone gibi oyun tercih ediyorum daha çok Moba ve MMORPG oyunları tercih ediyorum.

Teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için. 8-8500 civarında kulaklık bakıyorum. Bir arkadaşım Nova serilerini beğenmediğini midlerinin kötü basslarının iyi olduğunu söylemişti. Ben mikrofonun kalitesine önem veriyorum. Bu yeni çıkan Alienware marka kulaklıklar çok hoş duruyor pek inceleme de yok kör alış yapmakta istemiyorum birkaç yabancı kaynakta mikrofonun kötü olduğu yorumunu gördüm. Arctis Pro + gamedac olan ile Arctis Pro Wireless arasında ciddi fiyat farkı var ve rtings te ki noise seslerine baktığımda Arctis Pro Wireless'ın daha temiz olduğunu gördüm diğerine nazaran. Ben Kick platformunda MMORPG tabanlı yayınlar açmak istiyorum ve genelde pencerelerim hep açıktır. Sürekli arabalar tırlar geçiyor veya odama aile fertlerimin geldiği oluyor. Bu sesleri önlemek istiyorum ve bu fiyat bandında bunu çözebilecek pek bir kulaklık görmedim. 12K ya çıksam evet var yine SteelSeries'in Arctic serisinden bir kulaklıktı arkadaşta vardı ve dün özelliklerini gösterdi telefondan müzik açtı mikrofona yanaştırdı ve uygulamasından noise önleyiciyi fulledi ne konuşurken müzik sesi geliyordu ne de normalde, hiçbir şekilde sesi almıyordum çok güzeldi ve güncel gamedac içinde geliyor. Lakin fiyatı epey pahalı geldiği için onu alamayacağım. Ben CS2, Valorant türü FPS veya battleroyale çok oynamam oynarsamda BF5, Warzone gibi oyun tercih ediyorum daha çok MOBA ve MMORPG oyunları tercih ediyorum.

Dediğim gibi güzel kulaklık Arctis Pro Wireless ama white noise işi biraz da olsa bozuyor onun dışında Arctis Pro Wireless'te olan özelliklerin hepsi var Nova 7 de gürültü engelleme açık kullandığımda camlar açık olsun odaya birileri gelsin asla onların sesleri gelmiyor nefes sesinde gelmiyor mikrofon kalitesi ikisinin de aynı bu fiyat bandında başka ne alınır pek bilgim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı