SS Artics 3 mikrofon çalışmamaya başladı

lianyu35

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese selam. SteelSeries Artics 3 kulaklık kullanıyorum. Ne oldu bilmiyorum ama arkadaşımla oyun oynuyorduk biraz mola verdik geldiğimde mikrofonum çalışmamaya başladı. Ne varsa yaptım ama yok en son format attım bilgisayara hala aynı. Bir fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablosu ne durum da ? Aynısını ben de yaşadım Arctis 5 de kablosunun kulaklığa bağlanan kısmı deforme olmuş. Mikrofon kablosu kopmuş olabilir. Ona bir bakın buraya fotoğrafını atabilirsiniz. Eğer kablo da sıkıntı yok kulaklığı garantiye yollayın.

Kablosu ne durum da ? Aynısını ben de yaşadım Arctis 5 de kablosunun kulaklığa bağlanan kısmı deforme olmuş. Mikrofon kablosu kopmuş olabilir. Ona bir bakın buraya fotoğrafını atabilirsiniz. Eğer kablo da sıkıntı yok kulaklığı garantiye yollayın.
Hocam onun ile ilgili bir sorun oldugunu sanmıyorum. Çünkü dün bir ara kulaklığı çıkardım sadece mikrafon takılıydı ve çalıştı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı