SS Gamebuds alınır mı?

CedricFeanor

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Zotac RTX4090 Amd Ryzen 7950X3D Msi Edge Wifi B-650 G.Skill Trident 16+16 Samsung 980 Pro 2TB Gigabyte 32 inç 4K 144 hz DeepCool LS720 120mm 1200 Watt Hydro Platinum PSU
SteelSeries Gamebuds şu an indirimde 6400 TL'den 5100 TL'ye kadar düşmüş. Araştırdığım bir kulaklıktı. YouTuber'lar falan övmüş ama bazı yorumlarda da ses patlaması oluyor işte yazılımı kötü vesaire yazılmış.

(Bilgisayar için kullanmayacağım Nova Pro Wireless'e sahibim)

Kullanış amacım telefonda oyun veya Instagram da gezerken müzik dinlemek çok sesli olduğunda da dışarıya sesin hiç gitmemesi vb.

Son düzenleyen: Moderatör:
SteelSeries Gamebuds şu an indirimde 6400 TL'den 5100 TL'ye kadar düşmüş. Araştırdığım bir kulaklıktı. YouTuber'lar falan övmüş ama bazı yorumlarda da ses patlaması oluyor işte yazılımı kötü vesaire yazılmış.

(Bilgisayar için kullanmayacağım Nova Pro Wireless'e sahibim)

Kullanış amacım telefonda oyun veya Instagram da gezerken müzik dinlemek çok sesli olduğunda da dışarıya sesin hiç gitmemesi vb.

Ben kesinlikle alinmamasi gereken bir cihaz diye okudum forumlarda vs. Ben de merak ediyordum ama yine de alınır mı? Alinmaz mi diye.

Duzenleme: Sanirsam fikirler degismis Reddit ve Technopat'taki baska bir konuda gayet begenilmis ovulmus.

Ben kesinlikle alinmamasi gereken bir cihaz diye okudum forumlarda vs. ben de merak ediyordum ama yine de alınır mı? Alinmaz mi diye.

Duzenleme: Sanirsam fikirler degismis Reddit ve Technopat'taki baska bir konuda gayet begenilmis ovulmus.

O yorumları bende gördüm alıp almama arasındayım bence bu konuya bunu yakın zamanda alıp deneyimlemiş bir kişinin yorum yapması lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı