SS Rival 3 vs Corsair M55 RGB Pro

Aşırı büyük haste almıştım çok büyük olduğu için rahatsız etmişti beni, bu da onun gibi duruyor o yüzden olmaz.
Hocam bu arada attığım 2.el kutu ve garantisi yok yine de alınır mı?

Son düzenleme:
Aşırı büyük haste almıştım çok büyük olduğu için rahatsız etmişti beni, bu da onun gibi duruyor o yüzden olmaz.
Hocam bu arada attığım 2.el kutu ve garantisi yok yine de alınır mı?
Hmm. Razer Viper Mini size ufak gelir mi? Ufak fareleri de düşünmeye başladım.

İkinci el tarafında kutusuz ve garantisiz ürün almam v önermem.

O zaman top size kalıyor. Kişisel beğeninize göre en uygun fareyi siz bulmalısınız. İkinci el hususunda da dediğim gibi kutusuz ve garantisiz ürün önermem.

O zaman top size kalıyor. Kişisel beğeninize göre en uygun fareyi siz bulmalısınız. İkinci el hususunda da dediğim gibi kutusuz ve garantisiz ürün önermem.
Hocam 2.el olmaz ise m55 alayım diyorum ama ona da hayır diyorsunuz corsair hiç mi alınmaz sensörü vesaire fena değil aslında ne gibi bir eksisi var?

Hocam 2.el olmaz ise m55 alayım diyorum ama ona da hayır diyorsunuz corsair hiç mi alınmaz sensörü vesaire fena değil aslında ne gibi bir eksisi var?
M55 çok giriş seviyesi bir ürün. Bütçeniz 450 TL'ye kadar çıkınca düşünülmemeli. Keza çift el kullanımı için dizayn edildiğinden ergonomi sorunları da yaratabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…