Vemonder Hectopat Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 243 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #11 Ravon dedi: Dostum en büyük hayalin neyse o umarım olur umarım her şey senin için güzel geçer benim bu sorunumu çözdüğün için teşekkür ederim iyi ki varsın <3. Genişletmek için tıkla... Rica ederim dostum ne mutlu yardım edebildiysem.
Ravon dedi: Dostum en büyük hayalin neyse o umarım olur umarım her şey senin için güzel geçer benim bu sorunumu çözdüğün için teşekkür ederim iyi ki varsın <3. Genişletmek için tıkla... Rica ederim dostum ne mutlu yardım edebildiysem.
servet8348 Kilopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 86 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #12 atakan7474 dedi: 300'lerde genel sensör problemi var sen. Genişletmek için tıkla... Vemonder dedi: Biraz eski bir konu ama yazmak istedim gelen arkadaşlar illaki olur bu konuya farenin modunu color Shift modundan steady moduna alın. Sorununuz kesin çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Merhaba acaba bu modları nasıl yapabilirim? Teşekkür ederim.
atakan7474 dedi: 300'lerde genel sensör problemi var sen. Genişletmek için tıkla... Vemonder dedi: Biraz eski bir konu ama yazmak istedim gelen arkadaşlar illaki olur bu konuya farenin modunu color Shift modundan steady moduna alın. Sorununuz kesin çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Merhaba acaba bu modları nasıl yapabilirim? Teşekkür ederim.
Vemonder Hectopat Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 243 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #13 servet8348 dedi: Merhaba acaba bu modları nasıl yapabilirim? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... SteelSeries Engine Software | SteelSeries bu uygulamayı indirerek color Shift modundan steadye alabilirsin.
servet8348 dedi: Merhaba acaba bu modları nasıl yapabilirim? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... SteelSeries Engine Software | SteelSeries bu uygulamayı indirerek color Shift modundan steadye alabilirsin.
tasralix Yoctopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #14 30 tane aldık 14 tanesi böyle donarak çalışıyor.