Ssangyoung mu dacia mı?

Yer
Ankara
Araba almayı düşünüyorum.
Benim tercihim.
Ssangyoung Kyron 2.0 motor 2011 model tam dolu modeli.
2.tercihim dacia sandero 2016 model civarı 1.5 stepway.
Sizin başka öneriniz var mı? Bir de sizce hangisi daha iyi(öz. Ssangyoung u kullanan varsa onlar iyi ve kötü yönlerini yazabilir mi, 67K ve aşağısı öneri yüksek araba önerileriniz var mı)

Kyron motor, şanzıman hatta farına kadar Mercedes markasını kullanıyor. Dacia'yı biliyorsunuz zaten. Arada çok büyük bir kalite farkı var ama ikinci elde satışı çok zor. Türkiye'de bilinmeyen bir marka.

O fiyata Nissan X-Trail bakılabilir ama modeli eski olur.

Sssangyoung varken Dacia akülü araba gibidir. Malzeme kalitesi olsun, motor olsun her şeyde Ssangyoung tokat manyağı yapar. Ancak Doğan abinin dediği gibi ikinci elde satışı zor olur. Ancak aldın mı bırakacağını sanmıyorum, tanıdığım birisinde aynı araba var içine girdiğimde kalite olsun, rahatlık olsun çok iyiydi. içini teknoloji ile doldurursan çok hoş bir araba olur.

Bende tercihimi Kyron'dan yana kullanırdım. İncelemiştim arabayı oldukça kaliteli ve geniş bir araba. 2 el olayına gelirsek evet Dacia'ya oranla daha zayıf olabilir ama al-sat yapmayacaksanız bence Kyron alın. Unutmayın her malın bir alıcısı vardır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı