SSD alan boş yere yok oldu

Kutay Can

Femtopat
Daha fazla  
SSD'ye oyun yukleyecektim Steam'den, yuklemeden once 270 GB bos alan vardi, oyun dosyasi 30GB toplam. Yuklerken hemen iptal ettim 240 GB kaldi yuklemememe rağmen. Tekrar yüklediğimde ise 210 gibi kaldi. 30 GB'lik oyun 60GB kapladi. Toplam simdi silsem bile 240 GB oluyor. Maksimum o 270 GB nereye gitti o 30GB boslugu nasıl geri getirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bildiğim kadarıyla Steam o oyunu yüklemeniz için yüklemeden önce oyun alanını rezerve ediyor. Steam/commonapps klasörüne girip oyunun dosyasını silmeyi dener misin?

Hocam aşağıda bırakacağım 2 yerden birinde oyunun klasörü var. elle silip tekrar yükleyin.
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\downloading

Durdurdunuz mu yoksa Full'den iptal mi ettiniz? Önceden yer ayırır Steam.

Komple iptal ettim.

Bazen indirme işlemleri iptal edildiği zaman hesaplama hataları olabiliyor. Yeniden başlatınca düzelir.

Emin misiniz?

Hocam bildiğim kadarıyla Steam o oyunu yüklemeniz için yüklemeden önce oyun alanını rezerve ediyor. Steam/commonapps klasörüne girip oyunun dosyasını silmeyi dener misin?

Evet dosyaları sildim zaten, yer ayırdı yer ayırdıktan sonra komple iptal ettim, yer ayırdığı alan geri gelmedi, tekrar yüklemek istediğimde bir daha 30GB istedi.
Hangi oyun? Bazıları indirdiğin boyuttan çok alan kaplayabiliyor.

Yok öyle bir oyun değil yukarıda belirttiğim gibi, 30GB'lık oyunu tam yüklerken iptal ettim fakat Steam'in ayırdığı 30 GB'lık alan geri gelmedi tekrar yüklemek istediğimde bir 30GB daha alan kapladı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı