SSD aldıktan sonra yapılması gereken işlemler

Sağlam bir temiz kurulum yap. Daha sonra oyunları ve programları geçir. Tabii testleri yaptıktan sonra.
Nasıl yani ssd zaten 0 geldiği için temiz olmayacak mı temiz kurulumdan kastın nedir? HDD'deki oyunlarım vs gitmeyecek değil mi temiz kurulum yaparsam ve nasıl yapılır açıklarsan sevinirim.

Hayırlı olsun. M.2 candır. Okuma yazma değerlerini paylaşır mısınız? Bende de Samsung 970 EVO M.2 var.

Nasıl yani SSD zaten 0 geldiği için temiz olmayacak mı temiz kurulumdan kastın nedir? HDD'deki oyunlarım vs gitmeyecek değil mi temiz kurulum yaparsam ve nasıl yapılır açıklarsan sevinirim.

Temiz kurulumdan kastı format atmak, mesajları okumadan yazmış işte boş ver sen onu, ben yapman gerekenleri açıkladım, başka bir şeye ihtiyacın yok.

Temiz kurulumdan kastı format atmak, mesajları okumadan yazmış işte boş ver sen onu, ben yapman gerekenleri açıkladım, başka bir şeye ihtiyacın yok.
Hocam rica etsem discord üzerinden bana ulaşır mısınız ordan yazabilir misiniz Storarty#3303

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…