- Makaleler
- 1
Sağlam bir temiz kurulum yap. Daha sonra oyunları ve programları geçir. Tabii testleri yaptıktan sonra.
Nasıl yani ssd zaten 0 geldiği için temiz olmayacak mı temiz kurulumdan kastın nedir? HDD'deki oyunlarım vs gitmeyecek değil mi temiz kurulum yaparsam ve nasıl yapılır açıklarsan sevinirim.Sağlam bir temiz kurulum yap. Daha sonra oyunları ve programları geçir. Tabii testleri yaptıktan sonra.
Merhabalar, M.2 SATA SSD sipariş ettim yarın gelecek sanırsam (WD Blue 500GB M.2 SATA). Bilgisayara taktıktan veya takmadan önce yapmam gereken işlemler nedir yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayarda 1TB hard disk var içindekilerin silinmemesini istiyorum. SSD'ye Windows'u kuralım oyunları vs atmak istiyorum hard diskimdeki videolar vs kalsın onları da kullanabilmek istiyorum. Bunun için ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Nasıl yani SSD zaten 0 geldiği için temiz olmayacak mı temiz kurulumdan kastın nedir? HDD'deki oyunlarım vs gitmeyecek değil mi temiz kurulum yaparsam ve nasıl yapılır açıklarsan sevinirim.
Hocam rica etsem discord üzerinden bana ulaşır mısınız ordan yazabilir misiniz Storarty#3303Temiz kurulumdan kastı format atmak, mesajları okumadan yazmış işte boş ver sen onu, ben yapman gerekenleri açıkladım, başka bir şeye ihtiyacın yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.