Hocam o zaman sorun kabloda ya da SSD de. İlk başta kabloları değiştirin hocam ya da çıkarıp tekrar takın temassızlık var mı diye. Kablonun çalıştığından emin olursanız SSD'yi faturası ile birlikte aldığınız yere götürün değiştirsinler. Eğer bunları yaptınız tekrardan olmadıysa anakart soketinde ya da güç kaynağında olabilir. Lakin bunlar sadece ileri sahneler.
Görev yönetici açıp SSD'ye girip fotoğrafını atar mısın? bende de HDD sorunu vardı aynısı.Geçen gün bilgisayarı açtığımda SSD soru işareti ile gözüküyordu disk yönetimi ve CMD'ye baktığımda da gözükmüyor sadece burada böyle gözüküyor ve açılmıyor.
Eki Görüntüle 1643122
Görev yönetici açıp SSD'ye girip fotoğrafını atar mısın? Bende de HDD sorunu vardı aynısı.
Görev yöneticisi de varsa girip fotoğrafını atın, "CTRL+SHİFT+ESC" tuşlarına basıp açabilirsiniz.Disk yönetimimi
Disk yönetimimi.
Hocam CTRL + Shift + ESC yapın sırasıyla ve Görev Yöneticisi'nden performansa gelip SSD'yi seçmenizi istiyor hocam.
Hm hocam BİOS'ta gözüküyor mu?Şimdi fark ettim benim 2 SSD varmış biri 220 GB diğeri 1 TB.
Hocam gözükmüyor 1. gözüküyor.
HM hocam BIOS'ta gözüküyor mu?
Şimdi fark ettim benim 2 SSD varmış biri 220 GB diğeri 1 TB.
Hocam gözükmüyor 1. gözüküyor.
Hocam çalışmayan hangisi? İkisini de görüyor şu an.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.