SSD alınca donmalar geçer mi?

Alpocan543454

Hectopat
Katılım
23 Şubat 2021
Mesajlar
391
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarımın özellikleri: Intel i7 4700HQ, GT 750M, 16 GB RAM.

Bundan 1-2 sene önce oynadığım oyunları rahatlıkla oynuyordum şu an ise her şeyini fanın, termal macunu yenilememe rağmen donmalar oluyor. Bir tane uygulamadan bakınca harddiskimde hasar gözüküyor. Harddiski çıkarıp yerine Samsung EVO 870 taksam donmalar gider mi?
 
Son düzenleme:
Muhtemelen düzelir işlemcide sıkıntı yoksa. Tek merak ettiğim şey şu; bu işlemcinin yanında bu ekran kartı ne?

Laptop oldugu için bir şey bekleme ikisi de doneminde iyiydi.
Bilgisayarımın özellikleri: Intel i7 4700HQ, GT 750M, 16 GB RAM.

Bundan 1-2 sene önce oynadığım oyunları rahatlıkla oynuyordum şu an ise her şeyini fanın, termal macunu yenilememe rağmen donmalar oluyor. Bir tane uygulamadan bakınca harddiskimde hasar gözüküyor. Harddiski çıkarıp yerine Samsung EVO 760 taksam donmalar gider mi?

Sistem gittikce gucunu kaybeder şu an. Sifir 1080 Ti ile 3 yillik 1080 Ti ile ile 5-10 FPS fark vardir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı