SSD alınca Windows kurulabilir mi?

Daha önce format attığımda ilk sıraya çekmiştim ama sonradan BIOS'a giremeim bir daha bence diski çıkarıp girdim orada USB gitmişti onun yerine Windows boot Manager ilk sıraya gelmişti.

Daha önce formatta seçmiştim fakat USB gitmiş yerine Windows boot Manager gelmiş olacak yine de değil mi?

Sen yine de boot edeceğin USB'yi seç, ondan sonra bilgisayardan BIOS ekranına girip Windows'u yüklediğin SSD'yi boot sırasına en yukarıya çek.

Sen yine de boot edeceğin USB'yi seç, ondan sonra bilgisayardan BIOS ekranına girip Windows'u yüklediğin SSD'yi boot sırasına en yukarıya çek.

Kanka anlamıyor musun ata USB gitmiş yerine 1.sıraya Windows boot Manager gelmiş.

Windows diski çıkardığınızda BIOS ekranına atıyorsa normal, disk bozuktur. Hiç Windows kurulu olmadığında direkt BIOS ekranına atar. Sorunlu diskten kurtulun.

Emin misiniz. İnternetten alacağım diski.

Bu konu hakkında bir sürü konu açtım ama kimse bakmadı.
1 tane konu açmışsınız ondada diski fiziksel olarak sökün mesajını çözüldü olarak işaretlemişsin. Zaten cevabını almışsın yani. Disk yüzünden BIOS'a giremiyorsundur. Sökünce zaten herhangi bir Windows kurulu olmadığı için doğal olarak BIOS'a atıyordur.

1 tane konu açmışsınız onda da diski fiziksel olarak sökün mesajını çözüldü olarak işaretlemişsin. Zaten cevabını almışsın yani. Disk yüzünden BIOS'a giremiyorsundur. Sökünce zaten herhangi bir Windows kurulu olmadığı için doğal olarak BIOS'a atıyordur.

Tamamdır sağ ol abim benim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı