Selam arkadaşlar, ben bir tane SSD alacağım BIOS'um açılmadığı için flash ile normal bilgisayarı başlatınca otomatik kurulum başlayacak mı? Biosve boot Manager gerektirmeden.
Selam arkadaşlar, ben bir tane SSD alacağım BIOS'um açılmadığı için flash ile normal bilgisayarı başlatınca otomatik kurulum başlayacak mı? Biosve boot Manager gerektirmeden.
Hocam ben SSD'yi kutusundan çıkarttım taktım bilgisayara sonra flash sürücüyü taktım bilgisayar açılırken F12 bastım açılan yerden Flash'ı seçtim kurmaya başladım yani benimki çok basitti sistemden sisteme değişirmi bilmiyorum ama aynıdır bence çoğu.
Hocam ben SSD'yi kutusundan çıkarttım taktım bilgisayara sonra flash sürücüyü taktım bilgisayar açılırken F12 bastım açılan yerden Flash'ı seçtim kurmaya başladım yani benimki çok basitti sistemden sisteme değişirmi bilmiyorum ama aynıdır bence çoğu.
SSD'nin açılışta boot edilip windows yükleme ekranını göstermesi için BIOS üzerinden SSD'yi ilk sıraya çekmeniz gerekiyor, yani gerecektir tabii ki. (bazen boot menü oluyor bir tuşla açıyorsun, oradan ssdyi seçip yine windows kurulumuna başlayabilirsin fakat sende var mı bilmiyorum)
Daha önce format attığımda ilk sıraya çekmiştim ama sonradan BIOS'a giremeim bir daha bence diski çıkarıp girdim orada USB gitmişti onun yerine Windows boot Manager ilk sıraya gelmişti.