SSD alınır mı?

rmomlesbian

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle SSD alınır mı? Almak istediğim model ise Kingston 240 GB modeli onu almak yerine 8 GB RAM daha mı alsam?
Daha iyi halihazırda 8 GB RAM'im var. HDD iyi kötü idare ediyor. Ama 8 GB RAM daha alıp 16 GB yapmak daha mı mantıklı olur sizce oyun oynamayı seven biriyim.

SSD hardisklere göre hızlı çalışır. Fakat fiyatları biraz daha pahalı olur. Ama benim tercihim SSD.

Performans açısından ram daha iyi ssd sadece bilgisayarin açılma hızını ve uygulamaların yüklenme hızını arttıracaktır.

GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB Ryzen 3 1300X 8 GB 2400MHz RAM.

300 en fazla 350 ben de SSD almak istiyorum ama oyunlar artık fazla RAM istiyor.
Hangi tür oyunlar oynuyorsunuz? Çünkü bazı oyunlar 8 GB RAM fazlasını istiyor. Mesela Cyberpunk oynayacaksınız en az 16 GB RAM olmalı.

SSD almak şart gibi artık. .

AC Valhalla oynamak istiyorum ama 8 GB'dan fazla RAM istiyor üstelik Apex Legend'de 10 GB RAM'i aşıyor

Cüzdanım yok .

Son düzenleme:

Sizin şu an ihtiyacınız gerçekten RAM. Ryzen sistemlerde Dual Channel gereklilik gibi bir şey olduğundan önce aynı model RAM sonra mümkün bir zamanda SSD takviyesi sizi mutlu eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…