SSD alınmaya değer mi?

Yer
Marmaris
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600/RX 580 8GB/2x8 DDR4 3200 MHz G.Skill/Gigabyte A520M K V2
Merhaba, SSD alıp almamakla kararsızım eğer SSD alırsam tek fark sistemin daha hızlı açılması mı olacak? Almaya değer mi?

Merhaba, SSD alıp almamakla kararsızım eğer SSD alırsam tek fark sistemin daha hızlı açılması mı olacak? Almaya değer mi?
M2 soruyorsan, DRAM'lı alacaksan alınmaya değer.
Düz Sata SSD alacaksan, Windows, oyun vs depolama için ideal.

Son düzenleme:
Son 10 yılda çıkmış hemen her oyunun açılış/ara yükleme hızı için değer. Hatta bazı oyunlar ve Windows 10/11 için şarttır.

Piyasadaki mevcut SATA SSD'lerin çoğu ve M.2 SSD'lerin bir kısmı dandiktir. Almak istediğinde iyi araştır. Hatta bize de sorabilirsin. Yardımcı oluruz.

Not: M.2 SSD'lerde DRAM olması çoğu kullanıcı için şart değildir. DRAM'siz SSD alınmaz demek abartılı bir önyargıdır.

Benim anakartımda maalesef M.2 SSD slotu bulunmuyor, SATA SSD almak zorundayım. Ve madem o kadar fark eder diyorsunuz bana SSD önerebilir misiniz?
Bütçem 600-700 maalesef az.

Benim anakartımda maalesef M.2 SSD slotu bulunmuyor, SATA SSD almak zorundayım. Ve madem o kadar fark eder diyorsunuz bana SSD önerebilir misiniz?
Bütçem 600-700 maalesef az.
Maalesef şu modelden aşağıda kalanları önermeye gönlüm el vermiyor. Gerçekten kötüler çünkü.

Bu da kötünün iyisi. Eski bilgisayarlara her türlü gideri var. Kapasitesi de iyi. Gelecekte başka bilgisayara taşıyabilirsin.

Maalesef şu modelden aşağıda kalanları önermeye gönlüm el vermiyor. Gerçekten kötüler çünkü.

Bu da kötünün iyisi. Eski bilgisayarlara her türlü gideri var. Kapasitesi de iyi. Gelecekte başka bilgisayara taşıyabilirsin.

Maalesef bütçemi aşıyor hocam :(
Ek olarak bir şey soracağım ben başka bir diske Windows 10 veya 11 kurduğumda key gidiyor mu? OEM key.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı