ireemzs Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Nisan 2022 #11 Greenville dedi: Ne oynayacaksan ona bağlı. Misal CS:GO ve Valorant. 120 GB SSD sana yeter. |Ve HDD kaldı mı? (!)| Genişletmek için tıkla... LoL oynuyorum bir tek.
Greenville dedi: Ne oynayacaksan ona bağlı. Misal CS:GO ve Valorant. 120 GB SSD sana yeter. |Ve HDD kaldı mı? (!)| Genişletmek için tıkla... LoL oynuyorum bir tek.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.615 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #12 ireemzs dedi: LoL oynuyorum bir tek. Genişletmek için tıkla... 120 o zaman tam senlik.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.262 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #13 ireemzs dedi: LoL oynuyorum bir tek. Genişletmek için tıkla... 120 rahat yeter.
ireemzs Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Nisan 2022 #14 Silinen üye dedi: PC hızlanır hem de rahat bir şekilde kasmadan çalışır bütçeniz uygunsa tabii ki de alın Genişletmek için tıkla... Takması zor mu peki kendim takabilir miyim?
Silinen üye dedi: PC hızlanır hem de rahat bir şekilde kasmadan çalışır bütçeniz uygunsa tabii ki de alın Genişletmek için tıkla... Takması zor mu peki kendim takabilir miyim?
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 15 Nisan 2022 #15 Yetmezse SSD'ye Windows kurar HDD'yi ek olarak takarsın.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.615 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #16 ireemzs dedi: Takması zor mu peki kendim takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... HDD çıkartıp yerine takıyorsun.
ireemzs dedi: Takması zor mu peki kendim takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... HDD çıkartıp yerine takıyorsun.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.262 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #17 ireemzs dedi: Takması zor mu peki kendim takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kolay. HDD ile hemen hemen aynı. (M.2 değilse)
ireemzs dedi: Takması zor mu peki kendim takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kolay. HDD ile hemen hemen aynı. (M.2 değilse)
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 15 Nisan 2022 #18 ireemzs dedi: Takması zor mu peki kendim takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Onu bilemem ama internetten videolara bakın ordan belki birşeyler anlarsınız.
ireemzs dedi: Takması zor mu peki kendim takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Onu bilemem ama internetten videolara bakın ordan belki birşeyler anlarsınız.
ireemzs Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Nisan 2022 #19 Max Caulfield dedi: 120 rahat yeter. Genişletmek için tıkla... 120 GB'lik alayım o zaman. Pek bir şey yapmıyorum zaten. Silinen üye dedi: Onu bilemem ama internetten videolara bakın oradan belki bir şeyler anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürlerr.
Max Caulfield dedi: 120 rahat yeter. Genişletmek için tıkla... 120 GB'lik alayım o zaman. Pek bir şey yapmıyorum zaten. Silinen üye dedi: Onu bilemem ama internetten videolara bakın oradan belki bir şeyler anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürlerr.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.615 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #20 ireemzs dedi: 120 GB'lik alayım o zaman. Pek bir şey yapmıyorum zaten. Teşekkürlerr. Genişletmek için tıkla... Yeni bir konu açarsın güzel bir tane öneririz bütçene uygun.
ireemzs dedi: 120 GB'lik alayım o zaman. Pek bir şey yapmıyorum zaten. Teşekkürlerr. Genişletmek için tıkla... Yeni bir konu açarsın güzel bir tane öneririz bütçene uygun.