prensesokan Picopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #1 Merhaba Yeni bir Samsung 870 EVO aldım. Bilgisayara taktım ama aygıt yöneticisinde görünmüyor ne yapmam gerekiyor, bilgilendirirseniz güzel olur.
Merhaba Yeni bir Samsung 870 EVO aldım. Bilgisayara taktım ama aygıt yöneticisinde görünmüyor ne yapmam gerekiyor, bilgilendirirseniz güzel olur.
Çözüm Jotariel 26 Şubat 2021 prensesokan dedi: Masaüstü. Jotariel dedi: "Disk Yönetimi" kısmında görünmesi lazım peki SSD bilgisayarda depolama birimi olarak gözüktü mü ? Tool & Software Download | Samsung Semiconductor Global Download various software related to your product, including Samsung Magician, designed for use with Samsung's memory products, and find related information. www.samsung.com Bu siteden yazılımını indirip bakar mısınız ? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... SATA bağlantısını ve SATA güç bağlantısını yaptınız mı ? Bir daha kontrol ediniz kablolarınızı.
prensesokan dedi: Masaüstü. Jotariel dedi: "Disk Yönetimi" kısmında görünmesi lazım peki SSD bilgisayarda depolama birimi olarak gözüktü mü ? Tool & Software Download | Samsung Semiconductor Global Download various software related to your product, including Samsung Magician, designed for use with Samsung's memory products, and find related information. www.samsung.com Bu siteden yazılımını indirip bakar mısınız ? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... SATA bağlantısını ve SATA güç bağlantısını yaptınız mı ? Bir daha kontrol ediniz kablolarınızı.
KS KS prensesokan Picopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #11 Tamam, kablolara bakıyorum. Jotariel dedi: Bu yöntemi deneyiniz SATA bağlantısını ve SATA güç bağlantısını yaptınız mı ? Genişletmek için tıkla... Yaptım. Kablolarda sıkıntı vardı, hallettim. Sağ olun. Artı 0 Eksi
Tamam, kablolara bakıyorum. Jotariel dedi: Bu yöntemi deneyiniz SATA bağlantısını ve SATA güç bağlantısını yaptınız mı ? Genişletmek için tıkla... Yaptım. Kablolarda sıkıntı vardı, hallettim. Sağ olun.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 26 Şubat 2021 #12 prensesokan dedi: Tamam, kablolara bakıyorum. Yaptım. Kablolarda sıkıntı vardı, hallettim. Sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Şu anda depolama birimi bilgisayarınızda görünüyorsa size tavsiyem yazılımını da kurmanız olacaktır daha sağlıklı olması için. Artı 0 Eksi
prensesokan dedi: Tamam, kablolara bakıyorum. Yaptım. Kablolarda sıkıntı vardı, hallettim. Sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Şu anda depolama birimi bilgisayarınızda görünüyorsa size tavsiyem yazılımını da kurmanız olacaktır daha sağlıklı olması için.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 26 Şubat 2021 #13 prensesokan dedi: Tamam, kablolara bakıyorum. Yaptım. Kablolarda sıkıntı vardı, hallettim. Sağ olun. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. İyi Sosyal'ler. Artı 0 Eksi
prensesokan dedi: Tamam, kablolara bakıyorum. Yaptım. Kablolarda sıkıntı vardı, hallettim. Sağ olun. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. İyi Sosyal'ler.