N nnemesiss12 Hectopat Katılım 9 Eylül 2013 Mesajlar 2 12 Eylül 2013 #11 Garantiye verdim. Önceden hd tune ile bakmıştım bir sorun yoktu hepsi ok di. Sonradan oldu bu olay. Büyük bir ihtimal değişim yapacaklar. Kutusu garanti belgesi içinden ne çıktıysa teslim ettim.
Garantiye verdim. Önceden hd tune ile bakmıştım bir sorun yoktu hepsi ok di. Sonradan oldu bu olay. Büyük bir ihtimal değişim yapacaklar. Kutusu garanti belgesi içinden ne çıktıysa teslim ettim.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 12 Nisan 2021 #12 uzalan dedi: SSD'de bad sector olmazki aga... Genişletmek için tıkla... Bal gibi de olur. beGi dedi: SSD'ler mekanik değil ki nasıl BS olsun Genişletmek için tıkla... Var. Ahmet Karaca dedi: SSD'ler Bad Sector olarak taranmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Taranıyor.
uzalan dedi: SSD'de bad sector olmazki aga... Genişletmek için tıkla... Bal gibi de olur. beGi dedi: SSD'ler mekanik değil ki nasıl BS olsun Genişletmek için tıkla... Var. Ahmet Karaca dedi: SSD'ler Bad Sector olarak taranmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Taranıyor.
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 12 Nisan 2021 #13 Akif9748 dedi: Bal gibi de olur. Var. Taranıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam konu 8 yıllık .
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 12 Nisan 2021 #14 Akif9748 dedi: Bal gibi de olur. Var. Taranıyor. Genişletmek için tıkla... Aradan 8 yıl geçmiş ve daha şimdi mi yazıyorsun
Akif9748 dedi: Bal gibi de olur. Var. Taranıyor. Genişletmek için tıkla... Aradan 8 yıl geçmiş ve daha şimdi mi yazıyorsun