SSD bağlantıları nasıl yapılır?

O zaman sen gelip yardım etseydin arkadaşım aynı anakartı kullandım SATA 1 portu oraya denk geliyor BIOS'tan Boot sırası ile uğraşmasın diye 1'e tak diyoruz.

Hocam kırmızı dikdörtgenin sağ üst kısmında SATA3 yazıyor. Orada da sayılar var. Portları ifade ediyor.
 
Eki Görüntüle 371487
Kırmızı içerisinde bulunan yer sata 1 portu olması gerekiyor altında yazar Sata 3 kablonu buraya bağlayıp PSUdan Sata Power girişini yaptıktan sonra Samsung SSD Magicianı kur daha sonra Disk yönetimine girip diski basit birim olarak kaydet NTFS formatında olacak daha sonra kullanıma hazır.
Sağolun. Ben şuan kullanmakta olduğum HDDyi nereye takıcam peki SSDyi oraya takıcaksam ve programla HDDnin içindekileri SSDye kopyalıycamda windowsu o sekilde aktarıcam yeniden windows kurmayacağım bir sıkıntı olur mu HDDnin kablosunu değiştirince
 
O zaman sen gelip yardım etseydin arkadaşım, aynı anakartı kullandım SATA 1 portu oraya denk geliyor. BIOS'tan boot sırası ile uğraşmasın diye 1'e tak diyoruz.

İyi güzel de sizin gösterdiğiniz son port. Görsele göre sol alttaki ilk, sol üstteki ikinci port. Hepsi SATA 3 olduğu için bir şey ifade etmiyor. BIOS'tan Boot önceliğini ayarlayabilir.

Bu mesajımda dediklerimi uygulayın. Birinci porta SSD, İkinciye HDD takın. BIOS'tan önceliği kontrol edin, ayarlayın.
 
Bu mesajımda dediklerimi uygulayın. Birinci porta SSD, İkinciye HDD takın. BIOS'tan önceliği kontrol edin, ayarlayın.
BIOS şart mı ya, benim BIOS ekranı açılmıyor pili takıp çıkartmam gerekiyor fakat ekran kartının altında kalıyor ekran kartını çıkartmak için kilitler oluyor ya oda ekran kartının altında kaldığı için parmağım girmiyor çıkartamıyorum ekran kartını. :D
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı