Tömekelioğlu
Decapat
Sistemim UEFI ve Windows’un kurulu olduğu HDD'im GPT formatında ancak sisteme yeni eklediğim SSD'yi GPT formatında yapılandırırsam disk yönetiminde ve aygıt yöneticisinde görünüyor ancak bilgisayarımı tıkladığımda görünmüyor. Sistem UEFI olduğu ve benim GPT seçtiğim halde. Ancak MBR şeklinde yapılandırırsam bilgisayarımda görünüyor. Benim de amacım disk klonlama yöntemi ile Windows’u SSD'ye kurmak ancak GPT diskten MBR diske klonlama için ücretli yazılım kullanmam gerekiyor. Ne yapmam gerekir? Yardımlarınızı bekliyorum.
1 TB'lık HDD vardı sistemimde ve 480 GB SSD aldım. HDD GPT formatında SSD'yi de GPT yapıyorum doğal olarak ancak bilgisayarımı tıkladığımda görünmüyor, MBR yaparsam görünüyor. Windows’u disk klonlama ile SSD'ye kurmak istiyorum lakin dediğim gibi GPT yaptığımda disk yönetiminde ve aygıt yöneticisinde görünüyor ancak bilgisayarımı tıkladığımda görünmüyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
1 TB'lık HDD vardı sistemimde ve 480 GB SSD aldım. HDD GPT formatında SSD'yi de GPT yapıyorum doğal olarak ancak bilgisayarımı tıkladığımda görünmüyor, MBR yaparsam görünüyor. Windows’u disk klonlama ile SSD'ye kurmak istiyorum lakin dediğim gibi GPT yaptığımda disk yönetiminde ve aygıt yöneticisinde görünüyor ancak bilgisayarımı tıkladığımda görünmüyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: