Çözüldü SSD BIOS ekranında görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SorunumVar

Hectopat
Acer Aspire 7 A715-72G laptop sahibiyim. Windows M.2 SSD'ye kurulu. SSD BIOS'da Boot kısmında bazen gözüküyor bazen gözükmüyor. Gözükmediğinde "no bootable device" hatası veriyor. Bunu nasıl çözerim?

Dosya Ekleri

• IMG_20210521_191750.jpg
    IMG_20210521_191750.jpg
    187,8 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arada gelip gitmesi temassizlik olabileceğini gösteriyor çıkarıp pinlerin olduğu yeri silgiyle silip yeniden takın. Yuvasına tam oturmamış olabilir kontrol edin.
Acer Aspire 7 A715-72G laptop sahibiyim. Windows M.2 SSD'ye kurulu. SSD BIOS'da Boot kısmında bazen gözüküyor bazen gözükmüyor. Gözükmediğinde "no bootable device" hatası veriyor. Bunu nasıl çözerim?
Kabloda sorun olabilir, kontrol eder misiniz? Eski sistemimde yaşıyordum sorunu.

Kabloda sorun olabilir, kontrol eder misiniz? Eski sistemimde yaşıyordum sorunu.

Arada gelip gitmesi temassizlik olabileceğini gösteriyor çıkarıp pinlerin olduğu yeri silgiyle silip yeniden takın. Yuvasına tam oturmamış olabilir kontrol edin.

Yardımınız için teşekkürler. Laptopun içini açıp baktım. Yuvasına tam oturmamış. Yuvaya oturtunca sorun düzeldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı