SSD bir anda yavaşladı

Noob.Fly

Hectopat
Daha fazla  
Bir önceki gece ASTRONEER adlı bir oyun yükledim, diğer gün bilgisayar başına geçtiğimde bilgisayar açılırken bir yavaşlık fark ettim, normalde 10 saniye içinde açılan bilgisayar 1 dakika üstünde açılmaya başladı, masaüstü bile yavaş yükleniyordu, sonunda tam açıldı görev yöneticisini açtım ve disk kullanımının %100 olduğunu fark ettim lakin normalde böyle bir şey yapmazdı açıldıktan 5 dakika sonra normale döndü lakin bir oyun/program yüklemeye çalıştığımda tekrardan bilgisayar çok yavaşlıyordu, başlat menüsünü bile açamaz hale geldim bunun SSD ile alaklı olduğunu düşünüyorum %100 olduğu bir zamanda fotoğraf aldım, umarım sorunumu çözmede işe yarar.

Son düzenleme:
Windows 10 sürümünüz hangisi? En son hangi güncellemeler yapılmış?
Komut İstemi'ni(CMD) yönetici olarak açıp "WPR –cancel" komutunu çalıştırır mısınız?

Son düzenleme:
Yazma sorunu yok, sıcaklık sorunu var ama bazı kişilerde. Disk kullanımının bu kadar olması kronik sorunla alakalı değildir bence.
Sıcaklığa baktığımda 40 derece sabitti.
İşlemler sekmesini disk kullanımına göre sıralayıp paylaşır mısınız?
evet bu disktten
Virüs yemişsiniz.(Korsan oyundan)
Hayır korsan oyun değil.
Bir antivirüsle tarama yapmayı deneyin, önerim Kaspersky ve Malwarebytes. Görev yöneticisinde şüpheli şeyler varsa dosya konumunu aç deyip virüs Total'e atın dosyayı.
Bunu bir deniyeyim.
Donanım bilgilerinizi paylaşırsanız daha iyi olur. Kronik SSD'ler mevcut.
Donanım bilgilerimi daha iyi bir şekilde,
%100 olduğu zaman hangi uygulama kullanıyor diski?
System
detaylı bir şekilde nasıl paylaşabilirim?
Windows 10 sürümünüz hangisi? En son hangi güncellemeler yapılmış?
Komut İstemcisi'ni(CMD) yönetici olarak açıp "WPR –cancel" komutunu çalıştırır mısınız?
Tabiki, Buyrun.
Herhangi bir şekilde uzaktan bağlantı kabul edebilirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    46 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_3.png
    8,1 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…