Arkadaşlar merhaba. Sistemimde SSD'yi (SanDisk 240GB) Windows ve bazı programlar için, HDD'yi (Toshiba) ise data olarak kullanmaktaydım. Bir gün internetten güvenilir olmayan bir uygulama indirmiştim virüs programım kapalıydı. Bir süre sonra bilgisayarı tekrar açtığımda hata vermeye başladı. (Windows kurtarma ekranı). Buradan sistem geri yükleme yaptım bilgisayar tekrar açıldı. Ertesi gün bilgisayarı açtığımda yine kurtarma ekranı geldi. Bu sefer sistem geri yükleme de çalışmıyordu. Ben de USB'den format attım. Windows'u SSD'ye yükledim(en azından ben öyle sanıyorum). Şu an BIOS SATA'da HDD ve SSD görünüyor bir sıkıntı yok fakat Boot menüde HDD görünüyor. Bilgisayar açılıyor bir sıkıntı yok fakat hddeen açıldığı için çok ağır çalışıyor. İşin garip yani ise Windows C'ye yüklü olarak görünüyor C ise SSD oluyor. HDD'yi çıkartıp sadece SS'den sistemi açmaya çalıştım Boot menüde UEFI olarak çıkmıyor legacy yaptım çıktı fakat Windows açılmıyor. Ben de dedim Windows herhalde HDD'ye yükle sadece HDD'yi takıp bir girmeyi deneyeyim. Bu sefer Windows hata verdi 0x00000000 gibi bir hata dosyalar eksik diyor. Bu nasıl bir iş ben çözemedim. Her şey karman çorman. Yardım edebilirseniz sevinirim.