SSD bozulmuş olabilir mi?

valibeys

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşımdan aldığım m2SATA SSD'yi bilgisayarıma taktım çalışmadı. SATA çeviriciyle SATA kısmına taktığımda çalıştı. İçinde bir Windows vardı zaten. Bu şekilde birkaç kez daha söz tak yaptım bıraktım sabah açtığımda SSD'i bu hatayı veriyor. SSD bozulmuş olabilir mi? Aygıt yöneticisinde adı var görünüyor.

d44466d3-ca0d-4eb3-8f26-24eb3235ad56.jpg

Arkadaşımdan aldığım m2SATA SSD'yi bilgisayarıma taktım çalışmadı. SATA çeviriciyle SATA kısmına taktığımda çalıştı. İçinde bir Windows vardı zaten. Bu şekilde birkaç kez daha söz tak yaptım bıraktım sabah açtığımda SSD'i bu hatayı veriyor. SSD bozulmuş olabilir mi? Aygıt yöneticisinde adı var görünüyor.

Eki Görüntüle 1506022

Ne hatası?

İçine işletim sistemi kurulmuş sa çalışmayabilir bir format USB'si hazırlayip format atmayi deneyin.

İçinde ki sistemi dün gece çalıştırdım kullandım birkaç sök taktan sonra bu oldu. Bozulmuş olsa direk okumaz değil mi?

Yani bu. Normal başlamıyor. Bilgisayarımın BIOS menusu böyle değildi.

Şimdi hocam şu an HDD'yi yani kendi diskimi kullanıyorum. Hızlanması için SSD eklemek istemiştim. Bu SSD çöp mü oldu bunu nasıl formatlayacağım?

İçinde ki sistemi dün gece çalıştırdım kullandım birkaç sök taktan sonra bu oldu. Bozulmuş olsa direk okumaz değil mi?

Şimdi hocam şu an HDD'yi yani kendi diskimi kullanıyorum. Hızlanması için SSD eklemek istemiştim. Bu SSD çöp mü oldu bunu nasıl formatlayacağım?

Hızlanması için SSD takamazsın eğer ssdinin sistemini kullanıyorsan hızlanır. SSD'yi görmeden bir şey demek zor. Buradan bir şey diyemiyorum.

SSD üzerinde sistem olduğu için yapıyor bunu.

Dun gece bu SSD'yi taktığımda sisteme giriş yaptım internete falan girdim. Acaba içinde ki sistem mi çöktü? Buradan nasıl formatlarım?

Hızlanması için SSD takamazsın eğer ssdinin sistemini kullanıyorsan hızlanır. SSD'yi görmeden bir şey demek zor. Buradan bir şey diyemiyorum.

SSD şu an çıkardım fotoğrafını atabilirim ama fiziksel olarak bir şey yok aygıt yöneticinde de görünüyor. SSD ve HDD'yi takıp ssdiden sistemi başlatıp HDD'yi ikinci disk yapacaktım zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı