Yazma hızı 520 diye biliyorum ama benim ki 147
Yazma hızı 520 diye biliyorum ama benim ki 147
Bunda bir sorun olduğu kesin. Dediklerimi yapıp disk çok dolu ise biraz boşaltırsan belki biraz performans farkı olur.Yazma hızı 520 diye biliyorum ama benim ki 147
SSD'de sorun yok Windows'unda sıkıntı var. CMD'yi yönetici olarak calistirip SFC/scannow yazip test et. Ek olarak Wise Care 365 yükleyip sistemi taratirsan faydası olabilir birkaç güzel ayar yapiyor.
Hocam peki SSD de sorun olmadığına emin miyiz? 520 ile 147 arasında çok fark var.SSDde sorun yok windowsunda sıkıntı var. CMDyi yönetici olarak calistirip SFC/scannow yazip test et. Ek olarak wise care 365 yükleyip sistemi taratirsan faydası olabilir birkaç güzel ayar yapiyor
Beginning verification phase of system scan.SSDde sorun yok windowsunda sıkıntı var. CMDyi yönetici olarak calistirip SFC/scannow yazip test et. Ek olarak wise care 365 yükleyip sistemi taratirsan faydası olabilir birkaç güzel ayar yapiyor
Attığınız resimde ki gibiyse şu an normal.
Denerim hocam.Crystaldisk her zaman doğruyu göstermiyor hocam, MP510 ve 2x980Pro var elimde, Crystal disk değerleri yanlış gösterirken Samsung Magician tam olarak olması gereken değerleri gösteriyor. Magician yükleyip deneyin bir de bence.
Ama bildiğim kadarıyla SSD doluysa da yazma değerleri düşük çıkabiliyor. Bir de Netac N600 kötü bi SSD midir? Sistemi toplamalı 2 yıl 5 ay gibi bir şey oldu.SSD'nin ömrü azalmış. Kaç aylık veya yıllık bilmiyorum ama kalitesiz SSD ler hızını çabuk kaybeder. Ek olarak fazla oyun indirip siliyorsanız veya yüksek boyutlu dosya indirip siliyorsanız da hızı etkiler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.