vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 15 Haziran 2020 #1 SDD'nin çalışma süresini nasıl sıfırlayacağımız hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Kayra Sarı Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 355 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Haziran 2020 #2 Windows'u Farklı Diske Taşıma: SSD ve HDD Nasıl Klonlanır? SSD fiyatları ucuzlamaya devam ettikçe her geçen gün yeni sürücülere geçiş yapan insanların sayısı artıyor. Bir depolama biriminden diğerine geçiş yapmak www.technopat.net SSD Secure Erase Rehberi SSD'leri fabrika ayarına döndürüp performansını artırmak için 6 ayda bir yapabileceğiniz Secure Erase işlemine yakından bakıyoruz. Secure Erase, S www.technopat.net Yardımcı olacaktır.
Windows'u Farklı Diske Taşıma: SSD ve HDD Nasıl Klonlanır? SSD fiyatları ucuzlamaya devam ettikçe her geçen gün yeni sürücülere geçiş yapan insanların sayısı artıyor. Bir depolama biriminden diğerine geçiş yapmak www.technopat.net SSD Secure Erase Rehberi SSD'leri fabrika ayarına döndürüp performansını artırmak için 6 ayda bir yapabileceğiniz Secure Erase işlemine yakından bakıyoruz. Secure Erase, S www.technopat.net Yardımcı olacaktır.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 15 Haziran 2020 #3 Niçin istiyorsunuz? SMART verilerini sıfırlamak için terminaller kullanılabiliyor diye biliyorum. Yanlış olabilir.
Niçin istiyorsunuz? SMART verilerini sıfırlamak için terminaller kullanılabiliyor diye biliyorum. Yanlış olabilir.
c0s4r Centipat Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 244 Çözümler 1 Yer Rize Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2020 #4 Umarım amaç iyidir.
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 15 Haziran 2020 #5 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Niçin istiyorsunuz? SMART verilerini sıfırlamak için terminaller kullanılabiliyor diye biliyorum. Yanlış olabilir. Genişletmek için tıkla... Ürün 200 TL aldım sıfır olarak 24 saat testini yaptım o saati silmek istiyorum.
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Niçin istiyorsunuz? SMART verilerini sıfırlamak için terminaller kullanılabiliyor diye biliyorum. Yanlış olabilir. Genişletmek için tıkla... Ürün 200 TL aldım sıfır olarak 24 saat testini yaptım o saati silmek istiyorum.