harleyquin12
Hectopat
Evet daha önceden konusu olmuştu bilgisayarım Tulpar T7 19.5 bilgisayarıma daha önce Adata XPG SX6000PRO SSD taktım ve undervolt yaptıktan sonra bozuldu ve garantiye yolladım. Bozulma sebebinin undervolt olduğunu anlayamadığım için garantiden yeni gelen SSD'de undervolt yaptıktan bir 20 dakika sonra bozuldu ve o zaman undervolt yüzünden bozulduğunu anladım ancak bilgisayarda Samsung PM981A NVMe SSD ve 850 Evo SATA 3 SSD'de takılı bu ikisi etkilenmezken XPG SX6000PRO undervolt sonucunda bozuluyor bende bu durum üzerine bilgisayarıma Samsung 970 Evo taktım ve undervoltsuz kullanmaya karar verdim ancak kullananlar bilir i7 9750H Undervolt'a fazlasıyla ihtiyaç duyan bir işlemci undervolt varken 4 GHz'de çalışacağına 3.5 GHz'de çalışıyor ve Battlefield 5 gibi bir oyunda RTX 2070 ekran kartının %80 inin kullanılmasına sebep oluyor yani bir nevi darboğaza sebep oluyor.
Bilgisayarında Samsung 970 Evo SSD olup undervolt yapanlar var mı acaba? Özellikle Monster kullanıcısı var mı? Gerçekten cesaret edemiyorum SSD undervolt yüzünden niye bozulur bana açıklayabilecek bir arkadaş var mı acaba? Gerçekten yardımınıza ihtiyacım var cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Bilgisayarında Samsung 970 Evo SSD olup undervolt yapanlar var mı acaba? Özellikle Monster kullanıcısı var mı? Gerçekten cesaret edemiyorum SSD undervolt yüzünden niye bozulur bana açıklayabilecek bir arkadaş var mı acaba? Gerçekten yardımınıza ihtiyacım var cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: