SSD CrystalDiskMark sonuçları nasıldır?

ikiikiyedi

Decapat
Yer
Muğla
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar mühendisi
SSD veya HDD modeli
ADATA 480GB SU630 SATA 3.0 2.5 SSD (520MB Okuma /
Anakart
MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2
Selam iyi akşamlar, geçenlerde bilgisayarımın durduk yere donduğundan yakınmıştım ve bir arkadaş SSD'den dolayı olabileceğini söyledi. Dizi izlerken bile donuyor ve ses bağlantısı bile gidiyor normal bir donma gibi değil yani. Bunlar sonuçlar, düşük mü? Sonuçlar normal ise bu sorun neden olabilir, o kadar sinir ediyor ki. Macun olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    22,4 KB · Görüntüleme: 177
Son düzenleyen: Moderatör:
Okumada sıkıntı yokta yazmanız biraz düşük gibi internette 450 MB yazma gösteriyor.

Selam iyi akşamlar, geçenlerde bilgisayarımın durduk yere donduğundan yakınmıştım ve bir arkadaş SSD'den dolayı olabileceğini söyledi. Dizi izlerken bile donuyor ve ses bağlantısı bile gidiyor normal bir donma gibi değil yani. Bunlar sonuçlar, düşük mü? Sonuçlar normal ise bu sorun neden olabilir, o kadar sinir ediyor ki. Macun olabilir mi?
Bu doğru göstermiyor, SSD normalde 450 MB yazıp okuyabiliyor kullanırken ama bunda 200 MB gösteriyor hatalı bu.
program ile değil de ssd'm ile ilgili olabilir mi ?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    125,8 KB · Görüntüleme: 154
SSD ölmüş. Yeni SSD almanız lazım.
68 TB yazmışsınız. Sağlığı %27. 104 sektör ölmüş. Acilen değişmeniz lazım. Hocam nasıl 68 TB yazdınız gerçekten çok merak ediyorum.

SSD ölmüş. Yeni SSD almanız lazım.
68 TB yazmışsınız. Sağlığı %27. 104 sektör ölmüş. Acilen değişmeniz lazım. Hocam nasıl 68 TB yazdınız gerçekten çok merak ediyorum.
hocam normal bi kullanıcıyım inanın ben de bilmiyorum. yazılımcıyım belki o yüzdendir diycem ama abartı fazla gibi geldi bana da. kesin ölmüş mü ssd'm ? :((

Hocam normal bir kullanıcıyım inanın ben de bilmiyorum. Yazılımcıyım belki o yüzdendir diyeceğim ama abartı fazla gibi geldi bana da. Kesin ölmüş mü SSD'm? :((

Bu şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz ama gittikçe yavaşlayacak. Bu kadar veri yazmaya hiçbir SSD dayanmaz. Bu SSD en geç 100 gün içerisinde kullanılamaz hale gelecek maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı