SSD CrystalDiskMark sonucu 20/20 çıktı

• Konuyu başlatan FNT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 539
Fotoğrafı var mı? Merak ettim markasını filan.
Yarın atayım telefonu alınca.

Ne kadar para verdiniz hocam? Ayrıca CrystalDiskInfo ile bakınca ne gözüküyor merak ettim, bakma ve paylaşma şansınız var mı?
500 verdim, ss atayıp infodan bakıp.

Ne kadar para verdiniz hocam? Ayrıca CrystalDiskInfo ile bakınca ne gözüküyor merak ettim, bakma ve paylaşma şansınız var mı?
Şimdi denedim görmüyor bile.:D Gösterdiği kendi ssd im.
Desktop Screenshot 2024.02.07 - 19.18.20.67.png

Son düzenleme:
Şimdi denedim görmüyor bile :D
Sanırım bahsettiğim, içine silikonla USB bellek yapıştırılmış olan çakma SSD'lerden aldınız. Acaba gerçekten 1 TB mı? Hiç öyle olduğunu düşünmüyorum. İade etmeyecek olursanız ağzına kadar doldurma testi yapabilirsiniz.

Sanırım bahsettiğim, içine silikonla USB bellek yapıştırılmış olan çakma SSD'lerden aldınız. Acaba gerçekten 1 TB mı? Hiç öyle olduğunu düşünmüyorum. İade etmeyecek olursanız ağzına kadar doldurma testi yapabilirsiniz.

Bir ara Ultimate USB gibi bir program vardı. Flash diski 1 TB filan yapıyordu. Onun tarzında bir şeyle yapmış olabilirler.

Bir ara Ultimate USB gibi bir program vardı. Flash diski 1 TB filan yapıyordu. Onun tarzında bir şeyle yapmış olabilirler.
Ben de öyle düşündüm. Sanırım disk yönetiminden biçimlendirince orijinal boyutuna dönüyordu ama sistemi geliştirmiş olabilirler :)

Satan hala inat ediyor 520 mb diye, içine windows kurarsam 520 mb olacakmış. .d Windows kurulu pc ye nasıl kurayım diyorum dahiliye kuruluymuş hariciye de lazımmış:D

İade şansınız varsa iade edin gitsin, bu arada aldığınızda biçimlendirilmiş şekilde mi teslim aldınız?

Ürünün son durumu nedir acaba? İade etmediyseniz gerçekten 1 TB olup olmadığını öğrenmek için ağzına kadar doldurma testi yapabilirseniz güzel olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı