SSD değişimi sonrası GTX 1050 Ti'lı sistem CS2'de 150 FPS'ten 5-7 FPS'e düştü

feljx

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben CS-2 de normalde 100-150 FPS alırdım SSD bozuldu garantiye gönderdim. Farklı bir SSD gönderdile. R bunu taktıktan sonra 7-9 FPS geçmiyor. Bilgisayar her şeyi güncel olmasına rağmen. Bilgisayarcıya da bıraktım her şeyini inceledi hiçbir sorun yok sizce SSD okuma hızı kalitesiz olduğu için olabilir mi? Nasıl düzelteceğimi çözemedim bir türlü. Ekran kartını da gönderdim yenisini gönderdiler. 1050 Ti ekran kartı 3470 Intel i5 işlemci 128 GB SSD.

Her şeyi bilgisayarcı kurdu. 150 vermese de 100 versin en azından oynatıyor. YouTube'da bu işlemci ekran kartı ile FPS testi yapan kanal yüksek ayarlarda 90-100 FPS alıyordu ben düşük ayarlarda oynayarak alıyordum şu an ise 5-10 arası.

Her şeyi bilgisayarcı kurdu. 150 vermese de 100 versin en azından oynatıyor. YouTube'da bu işlemci ekran kartı ile FPS testi yapan kanal yüksek ayarlarda 90-100 FPS alıyordu ben düşük ayarlarda oynayarak alıyordum şu an ise 5-10 arası.

Bilgisayarcınız büyük ihtimalle ekran kartı sürücüsünü kurmamış veya ekran kartınız bir şekilde devre dışı olmuş olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı