Glorious Model O Wireless takılma yapıyor

• Konuyu başlatan Legeae
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 148

Legeae

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Glorious Model O Wireless bu mouse'u kullanıyorum. Bilgisayarımda donma veya kasma olmuyor ama fare bazen drop yiyor, sanki donuyor gibi oluyor. Bunu da sanırsam bilgisayarda fanlar hızlanınca yapıyor. Bir çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, Glorious Model O Wireless bu fareyi kullanıyorum. Bilgisayarımda donma veya kasma olmuyor ama fare bazen drop yiyor, sanki donuyor gibi oluyor. Bunu da sanırsam bilgisayarda fanlar hızlanınca yapıyor. Bir çözümü var mıdır?

Bilgisayar yüke girince yapıyor olabilir eğer sorun yükten kaynaklıysa çözümü yok ama bu havaya kaldırınca mouseyi oynatmama modunu kapatın öyle deneyin güncellemesi varsa onu yapın.

Merhaba arkadaşlar, Glorious Model O Wireless bu fareyi kullanıyorum. Bilgisayarımda donma veya kasma olmuyor ama fare bazen drop yiyor, sanki donuyor gibi oluyor. Bunu da sanırsam bilgisayarda fanlar hızlanınca yapıyor. Bir çözümü var mıdır?

Merhaba ben de cihazı yeni aldım Wireless modda sıkıntı yaşadım CS oynarken, bir süre kablolu oynayarak denedim sorun yoktu, kablodan çıkarıp Dongle'ı farklı bir porta taktım şu an bir sorun yok gibi. Farklı portlarla mutlaka deneyin. Bir de Glorious Core üzerinden son sürüme güncelleme yapamadım JavaScript hatası verdi, destekle iletişime geçtim farklı bir dosya verdiler. Güncelleme yapamadıysanız yardımcı olabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı