kaannbilge Hectopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 145 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2019 #1 Ben şu an sadece sistemin yüklü olduğu bir SSD kullanmaktayım. Fakat yetersiz geldiği için 500 GB'lık bir SSD'ye geçeceğim bu durumda Windows'u nasıl eskisinden kaldırıp yenisine tanıtacağım bunu öğrenmek istiyorum. Windows 10. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2019
Ben şu an sadece sistemin yüklü olduğu bir SSD kullanmaktayım. Fakat yetersiz geldiği için 500 GB'lık bir SSD'ye geçeceğim bu durumda Windows'u nasıl eskisinden kaldırıp yenisine tanıtacağım bunu öğrenmek istiyorum. Windows 10.
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2019 #2 Eski SSD cihazınızdaki tüm verileri yedekleyin. Format işleminde eski SSD cihazınızı biçimlendirip yeni cihaza Windows kurulumu yapın.
Eski SSD cihazınızdaki tüm verileri yedekleyin. Format işleminde eski SSD cihazınızı biçimlendirip yeni cihaza Windows kurulumu yapın.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 9 Şubat 2019 #3 SSD markanız Samsung ise göz atabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Diğer durumda buraya göz atabilirsiniz. Disk Klonlama ile Windows'u SSD'ye Taşıma Sabit diskte yüklü olan Windows'u disk klonlama ile yeni SSD'ye aktarıyoruz. Bilgisayarınızı hızlandırmak için yeni bir SSD aldınız ve halihazırda www.technopat.net Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SSD markanız Samsung ise göz atabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Diğer durumda buraya göz atabilirsiniz. Disk Klonlama ile Windows'u SSD'ye Taşıma Sabit diskte yüklü olan Windows'u disk klonlama ile yeni SSD'ye aktarıyoruz. Bilgisayarınızı hızlandırmak için yeni bir SSD aldınız ve halihazırda www.technopat.net Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et