SSD değişince anakarta gömülü key gider mi?

ravena

Centipat
Katılım
9 Ekim 2021
Mesajlar
115
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yakın zamanda bir M.2 SSD alacağım fakat PC'de tek bir tane M.2 SSD slotu olduğu için diğerini sökmem gerekecek. Windows keyim anakarta gömülü OEM. SSD değişince tekrardan Windows key satın almam gerekecek mi?
 
Bu arada benim 2011 model bilgisayarımdaki Windows'ta anakarta gömülüydü. İlginç bir şekilde Microsoft hesabıma geçti. Şu an yeni bilgisayarımda Windows 11 de kullanıyorum Microsoft hesabım üzerinden.
 
@Barisdkmn , Bende de 2011 yılından kalma bir laptop var. Windows anakarta gömülü. Ayrıca laptopun alt kısmında windows keyi var ve bu keyi o laptop dışında 5-6 farklı bilgisayarda kullanabildim. Muhtemelen başka bir bilgisayar daha alsam onda da kullanabileceğim. Enteresan.

Bu durum hakkında bir bilgisi olan var mı? Keyin anakarta gömülü olması durumu ile bu durum benzer mi bilmiyorum. "OA MEA" diye geçiyor.
 
@Barisdkmn, Bende de 2011 yılından kalma bir laptop var. Windows anakarta gömülü. Ayrıca laptopun alt kısmında Windows keyi var ve bu keyi o laptop dışında 5-6 farklı bilgisayarda kullanabildim. Muhtemelen başka bir bilgisayar daha alsam onda da kullanabileceğim. Enteresan.

Bu durum hakkında bir bilgisi olan var mı? Keyin anakarta gömülü olması durumu ile bu durum benzer mi bilmiyorum. "OA MEA" diye geçiyor.

Gerçekten hiçbir fikrim yok. Bence üzümü yiyelim bağını sormayalım :D
 

Geri
Yukarı