SSD değiştirdikten sonra LoL'de FPS anlık düşüp donuyor

TilkiMilki

Hectopat
Katılım
10 Kasım 2019
Mesajlar
388
Çözümler
1
Selam,

Laptopta SSD değiştirdiğimden beri anlık olarak LoL'de FPS düşmesi sorunu yaşıyorum.
Diğer tüm parçalar aynı kalmasına rağmen 200 FPS'de akıcı oynarken anlık 160 civarına düşüp 1-2 saniyelik donmalar yapıyor.
Laptopum HP Victus 16 S0023NT.
Diğer oyunlarda hiçbir sorun olmamasına rağmen LoL'de ve TFT'de FPS düşmesi sorununu yaşıyorum, bu yüzden direkt oyunla ilgili bir ayar vs. sıkıntılı diye düşünüyorum.

Varsa bir tavsiyeniz beklerim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir parça değişmişsiniz, bir problem ortaya çıkmış, problemin parça ile alakalı olma ihtimali yüzde 80. Oyuna gelen güncellemeyle bir şeylerin bozulmuş olma ihtimali yüzde 20. Anlatabildim mi?
 
Böyle bir problem olsa spesifik olarak LOL'de değil başka oyunlarda veya herhangi bir zamanda da sıkıntı olurdu. Sorun oyun kaynaklı.
Ben SSD problemlidir falan demedim. Problemli olabilir dedim. Ayrıca sorunu sadece 1 oyunda yaşamanız illa o oyunun bozuk olduğu anlamına gelmez. Burada size yardım etmeye çalışıyoruz. Bir parça değişmişsiniz, tek bir oyunda problem oluşmuş. Durduk yere oluşmadığına göre, ya oyuna gelen güncellemeyle ya da değiştiğiniz parçayla ilgilidir. Şu durumda SSD ile olma olasılığı bana daha yakın geliyor çünkü LoL gibi bir oyuna gelen güncellemeyle bu tür bir problem yaşayabileceğinizi pek düşünmüyorum zira LoL'e güncellemeler gelmeden önce yüz binlerce oyuncu tarafından önce PBE'de denenir ondan sonra ana sunucuya aktarılır.
 
Clienta giriş yaptıktan sonra sağ üst ayarlarda dx9 modunu kapatınca sorun düzeldi. Benzer sorunu yaşayan arkadaşlar olursa bilgilendirmiş olayım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı