bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.950 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 23 Haziran 2025 #1 Merhaba yeni M2 aldım ve değiştirdim her şeyi taktım ve No Signal verdi. Geri eski SSD'yi taktım ve devam ediyor. Ekran kartını çıkarıp geri taktım, RAM'leri baştan taktım ama hâlâ aynı. Neyden olabilir?
Merhaba yeni M2 aldım ve değiştirdim her şeyi taktım ve No Signal verdi. Geri eski SSD'yi taktım ve devam ediyor. Ekran kartını çıkarıp geri taktım, RAM'leri baştan taktım ama hâlâ aynı. Neyden olabilir?
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.547 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi 23 Haziran 2025 #2 bonz dedi: Merhaba yeni M.2 aldım ve değiştirdim her şeyi taktım ve no signal verdi. Geri eski SSD'yi taktım ve devam ediyor. Ekran kartını çıkarıp geri taktım, RAM'leri baştan taktım ama hâlâ aynı. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... SSD'de Windows var mıydı eğer başka hard disk gibi bir şey var ise BIOS'tan disk sırasında birinci sıraya Windows kurulu diski koyun. Artı 0 Eksi
bonz dedi: Merhaba yeni M.2 aldım ve değiştirdim her şeyi taktım ve no signal verdi. Geri eski SSD'yi taktım ve devam ediyor. Ekran kartını çıkarıp geri taktım, RAM'leri baştan taktım ama hâlâ aynı. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... SSD'de Windows var mıydı eğer başka hard disk gibi bir şey var ise BIOS'tan disk sırasında birinci sıraya Windows kurulu diski koyun.
romantik_donat Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #3 Eğer önceki SSD yuvanızdan farklı bir yuvaya taktıysanız problemin kaynağı olabilir. Çünkü yuvalara göre C diski, D diski belirliyor. Farklı bir yuvaya taktıysanız C diskinde işletim sistemi bulamamış olabilir. Artı 0 Eksi
Eğer önceki SSD yuvanızdan farklı bir yuvaya taktıysanız problemin kaynağı olabilir. Çünkü yuvalara göre C diski, D diski belirliyor. Farklı bir yuvaya taktıysanız C diskinde işletim sistemi bulamamış olabilir.
KS KS bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.950 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 23 Haziran 2025 #4 BIOS pili çıkarıp takınca düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
romantik_donat Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #5 bonz dedi: BIOS pili çıkarıp takınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Yeni SSD çalışıyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.950 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 23 Haziran 2025 #6 romantik_donat dedi: Yeni SSD çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet şuan kuruluyor Windows. Artı 0 Eksi