Çözüldü SSD depolama alanı kendiliğinden düştü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bnb.Phantom

Hectopat
Daha fazla  
1 TB SSD var 200-300 GB yer olan depolama önce 100 GB'lara, sonra 95'e, sonra da 40'lara düştü, şimdi de 27 GB yer gözüküyor. Depolama alanını nasıl boşaltacağım? Çok yer kalmadı.

Çözüm
TreeSize isimli uygulamayı indirerek yer kaplayan klasörleri tespit edebilirsiniz. Genelde cache dosyaları, eski Update dosyaları vb. böyle yer kaplıyorlar.
Yönetici olarak çalıştırın, programı açınca tara bölümünden diskinizi seçin, her klasörün kaç GB yer kapladığını göreceksiniz, orada klasör klasör gezerek cache, gereksiz Update dosyaları vb. tespit ederek silebilirsiniz.
Hocam sistem update dosyaları nerede ben bilmiyorum ki.

Yönetici olarak çalıştırın, programı açınca tara bölümünden diskinizi seçin, her klasörün kaç GB yer kapladığını göreceksiniz, orada klasör klasör gezerek cache, gereksiz Update dosyaları vb. tespit ederek silebilirsiniz.
Hocam teşekkür ederim bütün dosyalarım temizlendi size ne kadar teşekkür etsem az

Sayenizde benim sakladığım rar. dosyalarım da gitmiş.

Son düzenleme:
Ne sayemde? Silerken dikkatli olacaksınız bunu da mı not düşeyim elinizden tutup ben yaptırayım isterseniz?
Hocam siz revo dememişsiniz yanlış adres... Özür dilerim size değildi revo diyen başka birisine sinirlendim de başka konuda ben siz diye hatırladım gerçekten kusuruma bakmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı