- Makaleler
- 2
Daha fazla
Yaklaşık 1 saat önce bilgisayarım mavi ekran verip yeniden başladı. Tekrar açıldığında masaüstü geldikten kısa bir süre sonra ekran dondu. Manuel reset atmayı denedim ama bu kez yükleme bile olmadı, boot falan etmiyordu. Bilgisayardaki HDD'ye Windows 10 kurup kontrol edeyim dedim ama bilgisayar açıldığında SSD disk yönetimi dahil hiçbir yerde görünmüyordu. BIOS'a baktım orada da görünmüyor. Evde yedek kablo vardı, SSD'yi başka kablo ile PC'ye bağlamayı denedim ama hala gözükmüyor.
SSD'lerin garantisi oluyor muydu hatırlamıyorum ama geçen yıl almıştım ben. SSD bozulmuş mudur sizce? Yapmam gereken testler var mı? Böyle bir durumda garanti falan olur mu ve içindeki verilerimi nasıl kurtaracağım?
Ocağınıza düştüm, milli seferberlik ilan edelim!
Patriot Burst SSD 480 GB Burst, 2.5” Solid State Drive, SATA III, 6Gbps PBU480GS25SSDR : Amazon.com.tr: Elektronik
Patriot Burst SSD 480 GB Burst, 2.5” Solid State Drive, SATA III, 6Gbps PBU480GS25SSDR : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr
SSD'lerin garantisi oluyor muydu hatırlamıyorum ama geçen yıl almıştım ben. SSD bozulmuş mudur sizce? Yapmam gereken testler var mı? Böyle bir durumda garanti falan olur mu ve içindeki verilerimi nasıl kurtaracağım?
Ocağınıza düştüm, milli seferberlik ilan edelim!