Çözüldü SSD disk yönetimi dahil hiçbir yerde gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Daha fazla  
Yaklaşık 1 saat önce bilgisayarım mavi ekran verip yeniden başladı. Tekrar açıldığında masaüstü geldikten kısa bir süre sonra ekran dondu. Manuel reset atmayı denedim ama bu kez yükleme bile olmadı, boot falan etmiyordu. Bilgisayardaki HDD'ye Windows 10 kurup kontrol edeyim dedim ama bilgisayar açıldığında SSD disk yönetimi dahil hiçbir yerde görünmüyordu. BIOS'a baktım orada da görünmüyor. Evde yedek kablo vardı, SSD'yi başka kablo ile PC'ye bağlamayı denedim ama hala gözükmüyor.

SSD'lerin garantisi oluyor muydu hatırlamıyorum ama geçen yıl almıştım ben. SSD bozulmuş mudur sizce? Yapmam gereken testler var mı? Böyle bir durumda garanti falan olur mu ve içindeki verilerimi nasıl kurtaracağım?

Ocağınıza düştüm, milli seferberlik ilan edelim!

Çözüm
SSD'lerin garantisi oluyor muydu hatırlamıyorum ama geçen yıl almıştım ben. SSD bozulmuş mudur sizce? Yapmam gereken testler var mı? Böyle bir durumda garanti falan olur mu ve içindeki verilerimi nasıl kurtaracağım?
İki yıl ve 500 GB'a kadar garantili oluyorlar. Verileri kurtaramazsınız Teknik Servis SSD'yi tamir etmesi veya sıfırlaması gerekecek.
İki yıl ve 500 GB'a kadar garantili oluyorlar. Verileri kurtaramazsınız Teknik Servis SSD'yi tamir etmesi veya sıfırlaması gerekecek.

Çözüm
Fatura garanti için yeterli midir? Kutuyu arıyorum ama bulamadım henüz. Çok önemli manevi verilerim var, hiç mi şans yok?
Ne yazık ki çok veri kurtarma ihtimaliniz yok fatura ile gidip ben bu fatura ile almıştım derseniz olur. Garanti zaten sanal olarak var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı