SSD'de sıkıntı yok değerler iyi. USB'nın hız sınırına takılıyorsunuz.Bakın.
Laptop kullanıyorum.
Laptop kullanıyorum laptopta öyle bir şey yok.
Test ettiğimde de böyle çıkıyor.
SSD'de sıkıntı yok değerler iyi. USB'nın hız sınırına takılıyorsunuz.Bakın.
Laptop kullanıyorum.
Laptop kullanıyorum laptopta öyle bir şey yok.
Test ettiğimde de böyle çıkıyor.
Ben sıkıntı olduğunu düşünüyorum Rapid Mode'u kapattığımda Okuma hızı 550 Yazma hızı 300 oluyor.SSD'de sıkıntı yok değerler iyi. USB hız sınırına takılıyorsunuz.
Bakın yazma hızı düşük bu seferde, normalde 520 olması lazım.Rapid modu kapatın ve bir daha açmayın. CrystalDiskMark testi yapın ve herhangi bir yeri kırpılmamış bir ekran görüntüsü atın. CrystalDiskInfo ekran görüntüsünü de atın.
Güncel ama zaten, Samsung Magician'dan bahsediyorsunuz değil mi ?SSD düşük yazma hızı sunuyor, haklısınız. Şu an yaşanan sorun USB bellek ile alakalı ama. Firmware güncellemeyi deneyebilirsiniz. @292469
Ha anladım, eğer USB yerine SSD'den atsaydım o dosyayı daha hızlı atabilirdim. Çünkü USB maksimum o kadar hızda çalışıyor.SSD düşük yazma hızı sunuyor, haklısınız. Şu an yaşanan sorun USB bellek ile alakalı ama. Firmware güncellemeyi deneyebilirsiniz. @292469
Firmware güncellemesi yok.SSD düşük yazma hızı sunuyor, haklısınız. Şu an yaşanan sorun USB bellek ile alakalı ama. Firmware güncellemeyi deneyebilirsiniz. @292469
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.