SSD düşük okuma/yazma hızı

Ichbinahmet, dostum özelliklere baktın mı, sata3 destekliyor mu benim pc?
Bir de Bu bios Update işini yapamadım ben insydeH20 v. 1.40 bios var bunu değiştiremiyorum bir türlü
Bu işi yaptırabilirsen yardımcı olabilirsen çok sevinirim valla
system disk info resmi:

371653

Güç seçeneklerinden güç planınızı yüksek performans ya da nihai güç seçeneklerinden birini seçip dener misiniz ?

Güç yüksek performans modunda, değişeb birşey olmadı.

CrisyalDiskInfo verilerini paylaşır mısın?

Paylaştım, ama anlamadım sata 3 destekliyor mu..
Bu arada ssd firmware update yaptım hızı 50mb kadar daha düştü iyi mi!
yok mu yardım edebilecek olan acaba?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim acemiliğim olursa kusura bakmayın lütfen. resimde gördüğünüz üzere ssd yazma hızı çok düşüktür. bilgisayarım reeder w14i laptop ssd modeli kingston SA400M8120G sıfır taktım. bilgisayarın normal kendi hafızası 32 gb onda herhangi bir sorun yok gayet güzel çalışıyor. temiz format attım tüm driverler güncel herhangi bir sistem hatası görünmüyor. çözüm önerisi olan varmı. teşekkürler.
KINGSTON_SA400M8120G.PNG

Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim acemiliğim olursa kusura bakmayın lütfen. resimde gördüğünüz üzere ssd yazma hızı çok düşüktür. bilgisayarım reeder w14i laptop ssd modeli kingston SA400M8120G sıfır taktım. bilgisayarın normal kendi hafızası 32 gb onda herhangi bir sorun yok gayet güzel çalışıyor. temiz format attım tüm driverler güncel herhangi bir sistem hatası görünmüyor. çözüm önerisi olan varmı. teşekkürler.
Eki Görüntüle 584856
Benzer durumu yaşadığımda bios güncellemesi yapınca düzelmişti. Varsa sitesinden kontrol edin yayınlanan güncel bios sürümünü ve biosta yazan şuan ki sürümü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı