SSD Faydaları

Daha fazla  
SSD bilgisayarların vazgeçilmezi oldu gerek oyunlar gerek işler için. Ben de bilgisayarımı %80 oyun için kullanan biriyim ve mevcut sistemimde 2 TB Seagate harddisk var. SSD almayı düşünüyorum eğer alırsam ne kazanırım almazsam ne kaybederim? Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Hız ve zaman kazanırsınız. HDD depolama olarak kullanırsınız. Siz o hızın tadına bir bakın, şimdiye kadar neden almamışım diyeceksiniz

Sistem daha çabuk tepki verir, gecikmeler azalır, kullandığın programlar daha çabuk açılır.

En iyisi al dene bu zamana kadar niye almadım diyeceksin.

SSD sistemin daha hızlı açılmasını, daha hızlı olmasını sağlar. Oyunlarda ise bekleme sürelerinde kısalma olur; takılmalar azalır. SSD artık şart oldu. En yakın zamanda almalısınız ben de elime para geçince almayı düşünüyorum.

Hepinizin değerli yorumları için teşekkürler Peki oyunlarda performans artışı olur mu kasan oyunlar kasmaz mı ?

Hepinizin değerli yorumları için teşekkürler Peki oyunlarda performans artışı olur mu kasan oyunlar kasmaz mı ?
SSD sadece okuma ve yazma hızından faydası vardır oyunlarda haritaların yüklenmesi, oyunun hızlı açılması ve kaplamaların daha hızlı yüklenmesi gibi faydaları vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…