SSD Faydaları

250-300 TL'ye önerebileceğiniz SSD varmı acaba?
Amazon'da takip et Samsung 860 Evo 250 GB (sata3 veya m.2) 300 küsür civarına düşüyor sürekli. Geçen gün ben de aldım yarın kargolanır sanırım. 5400 rpm hdd var şuan laptop 2 3 dakikada sıfırdan açılıyor. i5 8250u var, ona rağmen HDD yüzünden performans alamıyorum.

Yeni konu açsan daha iyi olur ceza alma ihtimali var.[emoji4]
Teşekkürler daha dikkatli olacağım :)
Amazon'da takip et Samsung 860 Evo 250 GB (sata3 veya m.2) 300 küsür civarına düşüyor sürekli. Geçen gün ben de aldım yarın kargolanır sanırım. 5400 rpm hdd var şuan laptop 2 3 dakikada sıfırdan açılıyor. i5 8250u var, ona rağmen HDD yüzünden performans alamıyorum.
Söylediğiniz SSD'ye baktımda bunu nereye takıcam? Sistemim masaüstü.

Üst yorumda arkadaş RAM tarzında bir SDD söylemiş onu nasıl kuracağımı anlamadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu şekilde takılıyor yanlız her Anakartla uyumlu değildir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu şekilde takılıyor yanlız her Anakartla uyumlu değildir.

Şuanda anakartıma baktım fakat böyle bir yuva göremedim zannedersem desteklemiyor. Anakart modelim GIGABYTE GA-770T-D3L HDD tarzı alırsam destekler ama değil mi?

Ben 240 GB SSD'ye geçtim anlatılmayacak derecede fark var. Yakın zamanda 1 TB ve ondan sonra 480 GB'lık bir SSD alıcam. Anlatılmaz yaşanır gibi birşey.

Şuanda anakartıma baktım fakat böyle bir yuva göremedim zannedersem desteklemiyor. Anakart modelim GIGABYTE GA-770T-D3L HDD tarzı alırsam destekler ama değil mi?
SSD alırken güvenilir bir marka alın. Zaten anakartınızda SATA 2 portu olduğundan tam performans ile kullanamazsınız. Ama hız farkı ciddi şekilde anlaşılacaktır benim SSD de SATA 2 de takılı ama bilgisayar 7 saniyede antivirüs ve bir kaç programı daha otomatik açmış şekilde önümde hazır oluyor. Bana da 10. saniyede internet tarayıcısını açmak kalıyor :sinsi:

SSD Niye mi Şart?
HDD:
1543434022153.png

SATA SSD:
1543434038833.png

M.2 SSD:
1543434317778.png

M.2 SSD RAID.0:
1543434388706.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı