SSD Full doldurulmalı mı?

Kronik sorunlu SSD 40 GB boş bırak eğer iade yapabilirsen iade yap sana önerelim güzel bir SSD ileride çok sorun yaşarsın.

SSD'niz kronik sorunlu daha sonra değiştirmenizi öneririm.
Kronik sorunlu derken hocam ? İlk aldığımdan beri 446 gösteriyor 480 diye aldım ama. Net 480 yapılmıyor diye biliyorum. USB belleklerde de aynı durum var. 8 gb lık alırsın ama 7.76 falan olur.
Kronik sorunlu SSD 40 GB boş bırak eğer iade yapabilirsen iade yap sana önerelim güzel bir SSD ileride çok sorun yaşarsın.
Kronik sorunlu derken biraz açabilir misiniz ? İade yapamam hocam. 1 yıl geçti üzerinden

İleride performansı düşecek kitlenmeler ve yavaşlamalar olacak en önemlisi sağlık çabuk bitecek.

İleride performansı düşecek kitlenmeler ve yavaşlamalar olacak en önemlisi sağlık çabuk bitecek.
Hocam ileride hdd eklemeyi düşünüyorum zaten. Çok az geliyor çünkü. Warzone yükleyince 100 gb gidiyor direk zaten

Ben 150 GB kadar yer bırakıyorum ne olur ne olmaz diye ama istediğim oyunları indirmeye çekiniyorum bu sefer de. Üstelik 1 TB SSD+ 500 GB SSD varken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…