SSD gerekli mi?

Elaxator

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da dediğim gibi SSD gerekli mi? Bir de unutmadan bir sistemde hangi parçalar olmalı, hangi parçalar olmamalıdır. İyi akşamlar.

Ssd bence birkez bile olsa kullandığın zaman bırakamayacağın bir parça. Diğer sorularına gelecek olursak o tamamen senin bütçene bağlı.

Sistem toplarken sık yapılan hatalardan biri. SSD almak için, ekran kartı, işlemci gibi parçalardan kısıyorlar. Tamamen yanlış. Ne amaçla kullanılacak olursa olsun, SSD gerekli değil, lükstür. Bütçe varsa alınması çok iyi olur. Ama bütçe kısıtlıysa ya da almak için diğer donanımları kısacaksanız almayın. Sonra alınabilir.

Sistem toplarken sık yapılan hatalardan biri. SSD almak için, ekran kartı, işlemci gibi parçalardan kısıyorlar. Tamamen yanlış. Ne amaçla kullanılacak olursa olsun, SSD gerekli değil, lükstür. Bütçe varsa alınması çok iyi olur. Ama bütçe kısıtlıysa ya da almak için diğer donanımları kısacaksanız almayın. Sonra alınabilir.
Ben bir model daha yüksek ekran kartı alacağıma SSD alırdım şahsen.

Daha hızlı bir sistem almak varken neden daha yavaş bir sistem tercih edesin ki ?
Konuyu açan arkadaş başlıkta bunu belirtmemiş. Konu başlığı SSD gerekli midir? demiş. Yazdığı metinde buna yönelik. Konu içinde farklı konu açılıp cevaplanması yasak. Bende bu konuya hitaben yazdım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı