YnsCann
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhaba dostlar yeni bir sistem topluyorum ve sizlerden birkaç yardıma ihtiyacım oldu.
Önceden elimde 120 GB SSD vardı bir süre idare edebileceğim düşünüyordum fakat Windows ve 1 2 program yükledikten sonra 20 GB boş alanım kaldığını fark ettim. Şu anda elimde az bir miktar para var ama depolamaya da ihtiyacım var. Ne yapmalıyım? Çok kararsızım.
Sizce 240 GB SSD alsam yeterli olur mu yoksa ikinci 480MI almalıyım veya biraz bekleyip para ekleyip 480 GB mi alayım siz ne önerirsiniz?
- Ikinci olarak şu anda GTX 750 Ti ekran kartı var elimde bir süre idare edip yükseltmeyi düşünüyorum nakit olmasa da taksitli bir şekilde ekran kartı önermenizi istiyorum.
İstediğim özellikler;
Kasam beyaz olduğu için renk uyumu.
Dik takacağım için görsel (RGB ve tasarım).
Marka olarak ASUS tercihim olacaktır.
- Son olarak ekran kartımı dik takmayı planlıyorum; bunun için aparat önermenizi istiyorum.
Sistem özelliklerim;
ASUS H410MK GPU.
Intel i3 10100F CPU.
XPG 8 GB 3000 MHz RGB RAM.
120 + (240/480) GB SSD.
Corsair VS550 80+ PSU.
Corsair Spec 06 RGB kasa.
Parça bütçem;
SSD 300/350 (şu anlık bu kadar)
GPU 3000 (taksitli olacağı için değişebilir)
Aparat (bilgim yok)
Hepinize teşekkür ediyorum şimdiden.
Önceden elimde 120 GB SSD vardı bir süre idare edebileceğim düşünüyordum fakat Windows ve 1 2 program yükledikten sonra 20 GB boş alanım kaldığını fark ettim. Şu anda elimde az bir miktar para var ama depolamaya da ihtiyacım var. Ne yapmalıyım? Çok kararsızım.
Sizce 240 GB SSD alsam yeterli olur mu yoksa ikinci 480MI almalıyım veya biraz bekleyip para ekleyip 480 GB mi alayım siz ne önerirsiniz?
- Ikinci olarak şu anda GTX 750 Ti ekran kartı var elimde bir süre idare edip yükseltmeyi düşünüyorum nakit olmasa da taksitli bir şekilde ekran kartı önermenizi istiyorum.
İstediğim özellikler;
Kasam beyaz olduğu için renk uyumu.
Dik takacağım için görsel (RGB ve tasarım).
Marka olarak ASUS tercihim olacaktır.
- Son olarak ekran kartımı dik takmayı planlıyorum; bunun için aparat önermenizi istiyorum.
Sistem özelliklerim;
ASUS H410MK GPU.
Intel i3 10100F CPU.
XPG 8 GB 3000 MHz RGB RAM.
120 + (240/480) GB SSD.
Corsair VS550 80+ PSU.
Corsair Spec 06 RGB kasa.
Parça bütçem;
SSD 300/350 (şu anlık bu kadar)
GPU 3000 (taksitli olacağı için değişebilir)
Aparat (bilgim yok)
Hepinize teşekkür ediyorum şimdiden.
Son düzenleyen: Moderatör: