Onursaht Decapat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 2 13 Kasım 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum laptopuma SSD ile HDD ki aynı anda takınca logoda takılı kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum laptopuma SSD ile HDD ki aynı anda takınca logoda takılı kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
3 356463 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 4.428 Makaleler 7 Çözümler 40 13 Kasım 2021 #2 Onursaht dedi: Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum laptopuma SSD ile HDD ki aynı anda takınca logoda takılı kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Anakartın rehberine bak. Sata portları çakışıyor olabilir. Artı 0 Eksi
Onursaht dedi: Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum laptopuma SSD ile HDD ki aynı anda takınca logoda takılı kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Anakartın rehberine bak. Sata portları çakışıyor olabilir.
KS KS Onursaht Decapat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 2 14 Kasım 2021 #3 356463 dedi: Anakartın rehberine bak. Sata portları çakışıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... O değilde araştırmama göre sanırım bios güncel olmadığı için yapıyor olabilir.Tekrardan ssd alıp deneyeceğim olacağını ümit ediyorum. Artı 0 Eksi
356463 dedi: Anakartın rehberine bak. Sata portları çakışıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... O değilde araştırmama göre sanırım bios güncel olmadığı için yapıyor olabilir.Tekrardan ssd alıp deneyeceğim olacağını ümit ediyorum.