SSD vs HDD

aitsizbiri

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Dostlar herkese merhaba. Sizlere sormak istediğim bir soru var. Hali hazırda sistemimde 1 TB SSD NVMe M.2 var ama artık yetmiyor. Bu noktada sizce yüksek kapasiteli bir HDD mi almak mantıklı yoksa bir 1 tbb SSD daha takmak mı?

Ustan falan değilim virgülden sonra depoluyor yazıyor, nasıl okuyorsan.
@R.B.D renderdan çıktıktan sonra hala SSD'demi depoluyorlar sanıyorsun? :D
Evet yüksek kapasiteli SSD'lerde depoluyoruz. Reklam işlerinde bir dosya ortalama 500GB düzeylerini rahatlıkla geçebiliyor. Eğer onu biz HDD içinde tutsak vay halimize... :)
Dosya ulaşımı her zaman işlerimizi kolaylaştırır. Siz full dolu 4TB HDD içinden arama yapmamışsınız. :)

Bak 150.000TL render sistemi 16TB Ironwolf'dan 4 tane, 2TB SSD'den de 4 tane. 150.000TL'lik bilgisayarda bile HDD kullanılıyor. Acaba 64TB HDD neden var?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@R.B.D 100TB'yakın hafızayı SSD'den sağlayabiliyorsan senin sistemin 1 milyon TL falan galiba. :D

Bak 150.000TL render sistemi 16TB Ironwolf'dan 4 tane, 2TB SSD'den de 4 tane. 150.000TL'lik bilgisayarda bile HDD kullanılıyor. Acaba 64TB HDD neden var?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@R.B.D 100TB'yakın hafızayı SSD'den sağlayabiliyorsan senin sistemin 1 milyon TL falan galiba. :D

O kişinin tercihi. Bizim için zaman kaybı = para kaybı. :)

@R.B.D hocam benim izah ettiğim şeyde bu, paran varsa gider 100TB SSD de alırsın. Ama maliyet çok fazla oluyor anlatabiliyormum.
Buna zaten hiç bir şey demedim. Maliyetin "M" si geçmedi yazdıklarımda. :)
Ama SSD varken de HDD önermenin doğru olduğunu düşünmüyorum.
Saygılarla hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı